Politică

Poliţiştii caută un şofer care a lovit un adolescent cu maşina

Dan Chiriac
9 mai 2014 1499 vizualizări
Acesta se deplasa cu rolele şi a traversat strada pe trecerea de pietoni

Poliţiştii de la Biroul Rutier Focşani sunt în căutarea unui şofer implicat într-un accident rutier produs joi seara. Conducătorul auto a oprit după producerea incidentului, dar la fel ca-n multe alte cazuri de acest fel, a plecat mai departe, după ce a crezut că victima nu are nimic grav. Legea în astfel de cazuri este clară: orice şofer are obligaţia să anunţe poliţia după producerea unui accident care se soldează cu victime. “La data de 8 mai a.c., ora 17.45, în municipiul Focşani, C. Sorin, de 15 ani, din comuna Năneşti, a sesizat faptul că în timp ce traversa strada Republicii pe role, pe marcajul pietonal, a fost acroşat de un autoturism ale cărui date de identificare nu le cunoaşte. Tanărul a mai precizat faptul că şoferul a coborât pentru a vedea ce s-a întâmplat,  l-a întrebat dacă doreşte să-l transporte la spital, dar acesta a refuzat. La ora 20.50, întrucât nu se simţea bine, pietonul s-a prezentat la Spitalul de Urgenţă "Sfantul Pantelimon” Focşani, pentru a primi îngrijiri medicale”, a precizat Biroul de Presă al IPJ Vrancea. Şoferul este căutat de oamenii legii şi riscă să se aleagă cu dosar penal pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. Poliţiştii ii cer şoferului să se prezinte la poliţie pentru a nu-şi înrăutăţi situaţia. Oamenii legii îi sfătuitesc pe şoferii implicaţi în astfel de accidente să anunţe poliţia, pentru că este foarte posibil ca victima să nu aibă probleme pe moment, dar să se prezinte ulterior la spital. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului şi pentru identificarea şoferului implicat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
ana, acum 3637 zile, 20 ore, 7 minute, 47 secunde
Lectii de circulatie pentru pietoni, cand aveti de gand sa dati?!
dan, acum 3639 zile, 3 ore, 56 minute, 51 secunde
Daca politia nu ar pazi afisele electorale si ar patrula pe strazile orasului poate ar fi vazut ce numar avea masina, dar asa e la noi sunt mai importante niste hartii .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.