Politică

Secară îi cere lui Ponta să se descotorosească de baroni

Iulia Crețu
27 mar 2014 1106 vizualizări
Deputatul PMP de Vrancea, Florin Mihail Secară este de părere că imaginea lui Victor Ponta peste hotare va avea serios de suferit din cauza baronilor social democraţi şi a boacănelor cu greutate în justiţie ale acestora.

Secară îl dă exemplu pe baronul de litoral, Nicuşor Constantinescu, care a încercat să schimbe legea şi să desfiinţeze instituţiile statului care l-ar putea pedepsi. “Problema principalului partid de guvernământ este aceea că a generat şi a alimentat acestă caracatiţă conectată la baroni precum Dragnea, Oprişan, Constantinescu şi la alţi PSD–işti, caracatiţă care a decis să atace frontal instituţiile şi legile care pedepsesc corupţia şi să le desfiinţeze. Reamintesc că PSD a mai avut o reţea similară – «reţeaua Voicu», după numele fostului senator PSD Cătălin Voicu – care a infiltrat sistemul de justiţie şi care urmărea obţinerea de decizii favorabile în diverse cazuri. E cazul ca Victor Ponta să debaronizeze urgent PSD, fiindcă baronii locali ai PSD nu se vor opri până când nu vor călca în picioare statul de drept din România”, spune parlamentarul PMPVrancea. (I. C.)

 

Citiţi în ataşament Declaraţia de presă a deputatului PMP de Vrancea, Florin Mihail Secară


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3682 zile, 15 ore, 30 minute, 43 secunde
Flori nu vrei Secara ? Ca poate flori iti da Ponta.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.