Politică

Udrea: Atacăm la CC orice lege care permite arborarea de steaguri secuieşti, maghiare pe instituţii

Ziarul de Vrancea
7 mar 2014 998 vizualizări
Arborarea steagurilor secuieşti pe instituţiile publice din România, acceptată "prin noul program de guvernare", este un pas pregătitor pentru regionalizarea pe criterii etnice, susţine Elena Udrea, adăugând că PMP va ataca la CC orice lege care va permite acest lucru.

 

"Arborarea steagurilor secuieşti pe instituţiile publice din România, acceptată prin noul program de guvernare, este un pas pregătitor pentru regionalizarea pe criterii etnice. Premierul dă dovadă de o profundă lipsa de responsabilitate si respect faţă de interesele statului român unitar şi de istoria acestui neam. Se confirmă astfel ceea ce Partidul Mişcarea Populară a susţinut încă de când s-a anunţat alianţa dintre PSD şi UDMR: Victor Ponta a negociat în genunchi în faţa reprezentanţilor etnicilor maghiari. Noi vom ataca la Curtea Constituţională orice act legislativ care va permite arborarea steagurilor secuieşti sau maghiare pe instituţiile publice din România", se arată într-o declaraţie a Elenei Udrea remisă MEDIAFAX.

 

Citiţi întreg articolul pe:www.gandul.info

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
dan, acum 3702 zile, 16 ore, 25 minute, 48 secunde
Ne a facut de ras acest Ponta. Unde s a mai vazut ca intr o tara sa i arboreze pe INSTITUTIILE STATULUI steagurile cine vrea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.