Politică

Platim factura nepasarii

Doina Ganea
7 nov 2007 548 vizualizări
Este de parere liderul PC Vrancea, Manole Merchea, referindu-se la incidentele din Italia in care un roman de etnie rroma a ucis o italianca de 47 de ani.

Seful conservatorilor vrinceni crede ca era firesc sa se intimple asa din cauza neimplicarii guvernelor, care s-au perindat la conducerea tarii in ultimii 18 ani, in sprijinirea etnicilor rromi. "Programele pe care noi ar fi trebuit sa le implementam si sa ajungem in situatia de a avea integrata aceasta etnie si in general paturile sarace, nu le-am facut. Noi n-am gasit modalitatea de a-i instrui, a-i califica si de a le gasi locuri de munca. Noi i-am lasat balta si acum platim factura! Dar o vom plati si mai greu", a fost de parere Manole Merchea. Anticipind escaladarea fenomenului infractional odata cu revenirea din Italia romanilor certati cu legea, Manole Merchea a cerut printr-o adresa Institutiei Prefectului infiintarea unui grup de lucru care sa tina sub control fenomenul infractional. "Ei vor fi expulzati din Italia si activitatea pe care o desfasurau acolo vor trebui sa o faca in Romania, pentru ca ei atit stiu sa faca.Trebuie sa ne gindim ce vom face cind vor veni acasa cetatenii vrinceni expulzati din Italia. Sa ne gindim ca Focsaniul poate sa fie locul unde sa se dea lovituri si sa plece. Am cerut si ca ATOP-ul sa-si intre in mina, ca impreuna cu Procuratura, cu Jandarmeria, cu Politia locala si judeteana sa gaseasca un plan de actiune care sa tina sub control fenomenul infractional", a precizat conservatorul Manole Merchea. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.