Politică

Becali nu si-a dat casele sinistratilor din Vadu Rosca

Mihai Boicu
7 nov 2007 1107 vizualizări
Sinistratii stramutati de la Vadu Rosca la Vulturu in 2005 stau pe terenurile repartizate lor de primarie, insa cele 200 in care s-au mutat ii apartin inca omului de afaceri Gigi Becali

Patronul Stelei le-a construit, dar a "uitat" sa lea beneficiarilor asa cum si-a luat angajamentul. "Noi am trimis toate hotaririle Consiliului Local, acum Fundatia Crestina «Gigi Becali» trebuie sa vina sa le dea. Nu stiu ce s-a intimplat de nu au mai venit. Gica Popescu si Episcopia ne-au dat declaratie ca dau casele oamenilor", a spus primarul din Vulturu, Alexandru Mihalcea. "Razboinicul luminii" a construit 200 de case la marginea comunei Vulturu, care au fost terminate anul trecut, pentru sinistratii din Vadu Rosca. Autoritatile locale au repartizat pentru fiecare beneficiar o suprafata de 800 de metri patrati. Potrivit primarului Alexandru Mihalcea, in jur de 130 de oameni s-au mutat definitiv in casele construite de patronul Stelei. Mai rea este situatia la Botirlau, la cele 146 de case ridicate de Guvern, a caror calitate a lasat mult de dorit. Aici, doar in jur de 30 de case sint locuite, in rest oamenii mai mult fac naveta intre Vadu Rosca si Botirau, unde cei mai multi si-au refacut casele stricate de ape in vara anului 2005. Beneficiarilor caselor nu au voie sa le intraineze timp de cinci ani. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.