Politică

Alegeri la PSD seniori

Doina Ganea
3 nov 2007 939 vizualizări
Organizatia municipala PSD Focsani s-a intrunit ieri in sala mica a Ateneului Popular pentru alegerea presedintelui seniorilor

Ion Lungu, cel mai logeviv pesedist focsanean, si-a sarbatorit ieri alaturi de colegi virsta de 95 de ani


Alaturi de presedintele PSD Focsani, consilierul Liviu Oloeriu, au mai fost prezenti primarul Decebal Bacinschi, viceprimarul Neagu Nistoroiu, consilierul Giani Balan, impreuna cu numerosi membri de partid. Pesedistii focsaneni l-au sarbatorit ieri pe fostul consilier local Ion Lungu, care in urma cu doua zile a implinit virsta de 95 de ani. Acesta le-a povestit celor prezenti despre intilnirea pe care a avut-o cu ministrul Paul Pacuraru si i-a indemnat la solidaritate. "Am fost la intilnirea pe care au avut-o pensionarii cu Paul Pacuraru si am vazut ca acesta avea citeva idei despre pensionari care nu erau ale lui (aluzie la faptul ca ministrul muncii a lansat citeva propuneri stingiste in conditiile in care Paul Pacuraru este liberal, n. r.). Nu a avut cine sa ii dea replica si nu a avut cine sa se opuna, pentru ca acolo erau numai pensionari. Nu stiu cine i-a adus sau convocat, dar stiu ca problemele pensionarilor sint la fel pentru toti, fie ca sint din Bucuresti, fie ca sint din Focsani. Insa, indiferent de unde am fi, ar fi bine sa ne sprijinim unii pe altii", le-a spus decanul de virsta Ion Lungu mai tinerilor colegi. Adunarea de ieri l-a desemnat pe Stefan Frincu in functia de presedinte al organizatiei municipale a seniorilor din PSD Focsani. El va fi ajutat de vicepresedintii Ion Lungu si Elisabeta Petronie intr-un Comitet de conducere compus din 17 membri. Printre acestia se mai afla ex-consilierul local Laurentiu Veber, consilierul local Ion Vlase si fostul director al Transport Public Local SA Focsani, Ionel Boc. Inginerul Stefan Frincu a fost ales in functia de presedinte pe un mandat de patru ani. El a preluat stafeta de la veteranul partidului, Ion Lungu. La sfirsitul intilnirii, pensionarii din PSD au avut prilejul sa-si spuna nemultumirile legate de viata din comunitate primarului Decebal Bacinschi. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.