Politică

Oprisan a pus ochii pe Soveja

Mihai Boicu
31 aug 2007 1275 vizualizări
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean, vrea ca institutia pe care o conduce sa devina stapina pe hotelurile sindicatelor din statiunea Soveja.

Informatia era vehiculata de mai mult timp prin mediile politice din judet si era pusa pe seama incetinelii cu care s-a reparat drumul de acces catre Soveja. Potrivit Rompres, baronul a afirmat ca vrea fie sa cumpere hotelurile din statiune, fie sa incheie un parteneriat public - privat pentru reabilitarea acestora. Presedintele CJ nu a ajuns insa la o intelegere cu reprezentantii Sindrom, desi s-au purtat discutii in acest sens. "Am revendicat, in justitie, terenul statiunii si Consiliul Judetean a cistigat. Acum vom solicita Sindrom chirie pe terenul pe care sint amplasate hotelurile. Acestea sint inchise si nu cred ca cei de la Sindrom isi vor permite sa plateasca aceste chirii. Pina la urma, fie vom cumpara aceste hotelurile, fie vom face un parteneriat public - privat si le vom reabilita la standarde europene", a spus Oprisan, citat de Rompres. Hotelurile sovejene sint inchise de ceva timp din lipsa unor autorizatii de mediu. Consiliul Judetean detine o vila de protocol in Soveja, chiar la intrarea in statiune. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.