Politică

Unde au votat politicienii

Mihai Boicu
21 mai 2007 3669 vizualizări
Primarul a casatorit dupa vot

Primarul Decebal Bacinschi a oficiat simbata doua casatorii dupa ce a votat la sectia de votare nr. 2. Edilul a venit singur pentru ca sotia sa era la serviciu. "Din punctul de vedere al Primariei referendumul s-a desfasurat bine, fara incidente", a declarat primarul. Primul focsanean a refuzat sa spuna presei unde exact a pus stampila si s-a grabit sa mearga la Casa Casatoriilor unde i-a cununat pe Ramona Ciorasteanu cu Vasile Constandache si pe Silviu Nicu Dragomir cu Mihaela Benga. Acestia din urma l-au avut ca nas pe primarul din Odobesti, Daniel Nicolas. Mirele este patron la Deep Serv. Cele doua perechi au primit din partea edilului sef nu numai carnetele de familie, dar si cartile de identitate pentru a merge la vot. Ieri s-a casatorit si fiica lui Vasile Scinteianu, unul dintre cei doi directori de la distribuitorul de autoturisme Scorpion. Daniela Andreea Scinteanu, 22 ani, s-a casatorit cu Andrei Mihai Galan, 26 ani, Focsani.


Vraciu s-a inselat: Jan Vraciu, presedintele PD, a votat simbata dimineata, la citeva minute de la inceperea referendumului, la sectia de la Ateneul Popular. Senatorul a venit insotit de sotia sa, Doina. "Cred ca astazi va fi o zi in care se va consacra votul majoritar al populatiei. De asemenea, ziua de azi va schimba mentalitatea politicienilor. Populatia incepe sa costientizeze forta pe care o are si vrea sa impuna acest lucru lucru", a declarat Vraciu.


Momanu NU, Sapunaru DA


Corneliu Momanu, presedintele PLD, a fost unul dintre votantii matinali ai referendumului. Acesta a votat impreuna cu sotia sa, la sectia 18, amplasata in curtea Colegiului Cuza. Dupa votare, deputatul a spus ziaristilor ca a votat pentru o viata mai buna. "Am votat impotriva suspendarii", a declarat presedintele PLD. Liberalul Nini Sapunaru a votat pe liste suplimentare la sectia 20 de la Scoala nr. 5, deoarece are domiciliul la Bucuresti. "Am votat pentru schimbare", a spus deputatul la iesire. Sapunaru a venit singur la vot.


Oprea a venit cu copiii


Prefectul a votat tot la sectia 18 de la Colegiul Cuza, insotit de sotia sa, Mihaela, si de cei doi copii, care mai au citiva buni pina cind vor avea si ei drept de vot. Subprefectul Dragos Mircea a votat, impreuna cu sotia sa, creatoarea de moda Nausica Tutoi, la sectia de votare nr. 3, amplasata la Biblioteca Judeteana. "Am votat pentru stabilitatea acestei tari si pentru un viitor mai bun al copiilor mei. Sa asteptam rezultatul acestui vot, insa am incredere ca romanii stiu ce fac", a declarat suprefectul, la iesirea de la urne. De precizat ca Nausica Mircea a votat pe lista speciala intrucit cei doi au domicilii diferite in cartile de identitate.


Oprisan a votat pentru infrastructura


Marian Oprisan a votat la sectia nr. 10, de la Colegiul Economic. Seful PSD a a venit insotit de senatorul Angel Tilvar. La iesirea din sectia aflata la etajul 1, acesta a ajutat o batrina sa urce scarile. "Am votat ca proiectele mari de infrastructura din Vrancea, stopate de actualul regim, sa se poata relua", a spus Oprisan. Liderul PSD a spus ca referendumul este "de bun augur" si ca prin aceasta se arata ca "nimeni nu poate incalca mai mult sau mai putin grav Constitutia".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.