Educație

Info-educatie: Spectacol de teatru pentru picii din Adjud

Ziarul de Vrancea
8 oct 2013 1255 vizualizări
Peste 500 de preşcolari din Pufeşti şi Adjud au fost spectatorii actorilor Teatrului «George Bacovia» din Bacău, care au pus în scena Casei de Cultură «Emanoil Petruţ» mai multe piese

Sala a fost plină, iar picii au fost extrem de încantaţi de punerea în scenă a piesei «Oblio», după Harry Nillsson. Povestea aduce în prim plan un copil diferit de ceilalţi şi marginalizarea sa, situaţie des întâlnită în realitate, din care prichindeii participanţi, dar şi educatorii lor, ar putea trage învăţăminte. (M. V.)

Vrei să studiezi în Suedia? Hai la Cuza!

Consiliul Judeţean al Elevilor şi Asociaţia Studenţilor Romani din Suedia organizează maine, de la ora 18.00, la Biblioteca Colegiului Naţional Cuza din Focşani o discuţie despre cum pot deveni tinerii liceeni vranceni studenţi în Peninsula Scandinavă. Discuţia va avea loc sub forma unei conferinţe pe skype cu actuali studenţi din Suedia, care le vor răspunde liceenilor vranceni la toate întrebările şi curiozităţile legate de această ţară. Sunt invitaţi toţi elevii de liceu împreună cu părinţii. Este o oportunitate excelentă, pe care vă recomandăm să nu o rataţi”, transmit reprezentanţii CJE. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.