Educație

Info - Cultural Pastel de iarnă - expoziţie Adrian Teodorescu

Sorin Tudose
13 feb 2013 1685 vizualizări
Adrian Teodorescu, tanărul focşănean pasionat de fotografie s-a aflat ieri la cea de-a treia expoziţie personală intitulată “Pastel de iarnă” susţinută la Şcoala de Arte şi Meserii de pe Bulevardul Gării.

Ruinele unui biserici din Neamţ

Solitudine?

După ce a imortalizat într-un set de fotografii “Focşaniul – Oraş al Unirii” şi un “Sfarşit de toamnă”, Teodorescu a expus ieri circa 20 de poze cu aspecte de iarnă atat din Focşani şi Vrancea, cat şi din alte judeţe precum Neamţ. Deschisă în faţa unui public restrans, expoziţia focşăneanului a fost prezentată de Liviu Nedelcu, artist plastic care a remarcat nu doar talentul ci şi perseverenţa lui Teodorescu atunci cand vine vorba de fotografie. La randul său, fotograful a spus că are mai multe proiecte în minte pe care va reuşi să le concretizeze în funcţie de sprijinul financiar pe care îl va găsi. “Expoziţia de faţă este despre iarnă, aşa cum am văzut-o eu, o iarnă colorată cu toate că în mod obişnuit e vorba doar de alb şi negru. Mai am cateva proiecte pe care sper să le duc la bun sfarşit, unul dintre ele fiind numit 52 de săptămani şi presupune realizarea unei fotografii pe săptămană pană la finele anului”, le-a spus participanţilor Adrian Teodorescu. Acesta este membru a mai multor cluburi fotografice din ţară. Expoziţia va putea fi vizitată şi în săptămanile următoare. (S. TUDOSE)

Film gratis pentru îndăgostiţii de la Odobeşti

Cu ocazia Zilei îndrăgostiţilor, Casa de Cultură “Constantin C. Giurescu” din Odobeşti difuzează joi, 14 februarie, la Sala de cinema din localitate, o emoţionantă poveste de dragoste. Este vorba despre filmul “Jurămantul” (2012), regia Michael Sucsy, în rolurile principale jucand Rachel McAdams şi Channing Tatum. Filmul va rula de la orele 18.00. Intrarea este liberă. (S. T.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Vasile, acum 4088 zile, 13 ore, 7 minute, 18 secunde
Bravo,dl Adrian ,profesionist adevarat,un om de mare valoare cu un suflet de copil. Face poze superbe la diverse ocazii. Succes pe mai departe .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.