Educație

Elevii de la Pedagogic vor învăţa de la 7,30

Ziarul de Vrancea
3 ian 2013 2052 vizualizări
Elevii de la Liceul Pedagogic “Spiru Haret” din Focşani vor începe cursurile mai devreme din semestrul al doilea al acestui an şcolar.

Conducerea liceului focşănean a înaintat ieri Inspectoratului Şcolar Judeţean o adresă prin care solicită aprobarea începerii cursurilor cu jumătate de oră mai devreme decat pană acum. “Elevii navetişti, care învaţă în schimbul II, au ridicat problema terminării orelor de curs la ora 20,00, în timp ce ultimul lor autobuz  pleacă la ora 19,30, aspect care-i pune în situaţia de a absenta de la ultima oră. Prin urmare, ne-am gandit că este mai bine să se revină la programul avut pană în anul şcolar  trecut”, ne-a declarat Lauriana Ailincuţei, directorul Liceului Pedagogic. Prin urmare, elevii care învaţă în primul schimb vor începe orele la 7,30 şi vor finaliza cursurile la 13,20, iar cei care învaţă în schimbul al doilea vor începe la 13,30 şi vor finaliza la 19,20. Noul program va fi supus aprobării Consiliului de Administraţie al IŞJ, cu şanse mari să fie aprobat avand în vedere că durata orei de curs nu suferă modificări. La Liceul Pedagogic “Spiru Haret” învaţă 600 de liceeni, potrivit directorului Lauriana Ailincuţei, dintre care 150 sunt navetişti. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.