Educație

De la fabrica de confecţii, la grădiniţă

Ziarul de Vrancea
15 nov 2012 3189 vizualizări
Postul de educatoare de la Băleşti a fost caştigat de un cadru calificat

Ana Maria Ioniţă a caştigat postul de educatoare la Grădiniţa din comuna Băleşti. Aceasta a susţinut ieri concurs, trecand probele practică şi scrisă cu media 7,72. „I-am recomandat să se prezinte la cercul pedagogic de vineri (n.r. astăzi), iar de luni se poate prezenta la grupă. Am încurajat-o avand în vedere că nu are experienţă în învăţămant, şi le-am recomandat doamnelor de la grădiniţă să o ajute să se integreze. I-am recomandat domnului director să îi elibereze decizie de numire cu data de 15 noiembrie şi vă spun că voi monitoriza acest caz post-concurs”, ne-a declarat inspectorul şcolar teritorial Aurora Lefter. Postul de educatoare de la Grădiniţa Băleşti a fost unul disputat cu un necalificat, care avea susţinerea directorului unităţii de învăţămant, precum şi a edilului comunei. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar speră ca după acest concurs să se liniştească apele la nivelul unităţii. Ana Maria Ioniţă are studii în domeniu, dar a lucrat la o fabrică de confecţii, negăsindu-şi post în învăţămant pană acum. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
stana georgescu, acum 4178 zile, 8 ore, 37 minute, 59 secunde
Pacat ca vestea care ma bucura are un asemenea titlu! El se vrea irinic sau injositor? Munca e o cinste. Dacă se va dovedi ca tanara e un cadru didactic bun, cu atat mai bine. Ce s-ar fi dorit: sa citeste integral
FOFOLONCU, acum 4178 zile, 12 ore, 23 minute, 36 secunde
trebuia sa pastrati hodoroaga,pentru ca putea fi folosita si ca material didactic la biologie daca era impaiata
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.