Educație

Info-Educaţie Şcolile tehnice trebuie să elaboreze planuri de acţiune

Ziarul de Vrancea
6 sep 2012 1347 vizualizări
Profesoara Vasilica Zaharia, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, a participat zilele acestea la Bucureşti la etapa de prezentare a anchetei de teren la nivel naţional privind angajarea în piaţa muncii a absolvenţilor de învăţămant profesional şi tehnic, realizată de coordonatorii de proiect din cadrul MECTS.

 „Rezultatele diferă în funcţie de zonă şi de specializare. La nivelul fiecărui judeţ se are în vedere necesarul de forţe de muncă pe piaţă, iar pe baza acestor informaţii se elaborează planul regional şi planul local de acţiune pentru învăţămant. Fiecare unitate şcolară de învăţămant profesional şi tehnic va trebui să elaboreze un plan de acţiune avand la bază cele două documente”, ne-a declarat inspectorul general Vasilica Zaharia. (M. V.)


Posturi neocupate şi după etapa de repartiţie de joi


Repartiţia în şedinţă publică de ieri nu a rezolvat posturile libere din învăţămantul vrancean. Deşi în mare parte acestea au fost ocupate, au rămas fără doritori posturi aflate în localităţi depărtate de oraşe şi fără posibilităţi de navetă. Astăzi va fi reactualizată lista posturilor disponibile, urmand să se organizeze o nouă etapă de repartiţie. Cel mai probabil ocuparea posturilor vacante va rămane la latitudinea directorilor de şcoli. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.