Educație

Tinerii pot urma cariera de poliţist!

Dan Chiriac
12 iun 2012 2087 vizualizări
Tinerii care doresc să devină poliţişti pot începe o nouă carieră. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea selecţionează candidaţi pentru concursurile de admitere în Academia de Poliţie “Al. I. Cuza” Bucureşti, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, din structura Ministerului Administraţiei şi Internelor, precum şi pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii

La Academia de Poliţie “Al. I. Cuza”-Facultatea de Poliţie sunt disponibile 69 de locuri. Pentru cele două şcoli de agenţi au fost scoase la concurs cate 50 de locuri. Locurile la instituţiile de învăţămant ale MAI sunt aprobate distinct, pentru bărbaţi şi femei. Candidaţii care optează pentru o instituţie de învăţămant superior pot participa şi la concursul de admitere în una dintre şcolile postliceale pentru formarea agenţilor. Cererile de înscriere la concursul de admitere în învăţămantul  universitar vor fi primite până pe 22 iunie 2012, iar pentru şcolile postliceale de poliţie până pe 10 august 2012. Detaliile privind admiterea 2012 –  probele de admitere, tematica şi bibliografia de concurs vor fi publicate pe site-ul fiecărei instituţii de învăţămant. Admiterea în Academia de Poliţie se desfăşoară în perioada 21 iulie – 4 august, iar în şcolile de agenţi în perioada 08-18 septembrie 2012. Evaluarea psihologică are loc pe 10 iulie, la Bucureşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
stefan, acum 4334 zile, 16 ore, 26 minute, 32 secunde
Sa te pisi pe ea de meserie! Nu se merita sa te chinui sa ajungi politist! Mai bine interlop!
militzianu, acum 4334 zile, 22 ore, 53 minute
Tre'sa fii tampit sau masochist sa mai dai examen la politie in vremurile astea ...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.