Educație

Daruri pentru copiii din Maluri de la tinerii de la “Carol Davila”

Ziarul de Vrancea
1 iun 2012 2920 vizualizări
De 1 Iunie, Şcoala Postliceala Sanitară “Carol Davila” Focşani a organizat o activitate umanitară ce a vizat un grup de copii de la Şcoala primară din Maluri.

Copii au fost aduşi la Focşani unde li s-au pregătit mai multe surprize, inclusiv un mare tort de ziua lor. Copiii au mers împreună cu elevii şcolii şi două cadre didactice la Muzeul de Ştiinte Naturale, dar au primit cadou şi o oră de joacă la un centru de joacă din Promenada Mall. Copiii au primit cate un pachet de dulciuri şi haine, toate colectate de elevii şcolii. Acţiunea a fost coordonată de consilierul educativ prof. Violeta Zlota împreună cu Consiliul de Elevi, iar directorea Carmen Făcăeru a contribuit şi ea, atat sufleteşte, cat şi material. “Dorim să mulţumim elevilor şi cadrelor didactice pentru fiecare bănuţ şi hăinuţă oferite. Elevii au fost foarte încantaţi de această activitate, au nevoie să înţeleagă suferinţa umană din orice punct de vedere pentru a deveni buni profesionişti, iar asta se poate reuşi fiind mai întai «om»”, a declarat Violeta Zlota. (S. T.)

Cadouri pentru copiii de la centrele Prâslea şi Harap Alb

Copiii cu dizabilităţi de la Modulele Familiale Copii „Praslea” şi „Harap Alb” din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului s-au bucurat ieri de Ziua Internaţională a Copilului. Cei 24 de copii au primit cadouri din partea unor oameni deosebiţi.  „Cadourile constând în dulciuri, sucuri şi fructe au fost achiziţionate prin contribuţia financiară a cadrelor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, membri ai Asociaţiei Fără Statut Patrimonial Grigore - Alexandru Ghica, - Filiala Vrancea. Cu speranţa că prin  acţiunea de astăzi (ieri n.r.) am reuşit să aducem un zâmbet pe chipul minunaţilor copiii din Centrul Prâslea şi Harap Alb, îi asigurăm că şi pe viitor vom fi alături de ei”, au transmis jandarmii. Şi Blogosfera Vrancea a dorit să fie alături de aceşti copii. „Am mers cu fructe şi dulciuri pentru le aduce un strop de bucurie, iar copiii la randul lor au împărţit cu noi ceea ce le-am adus. Încercăm să ne implicăm activ în problemele societăţii pentru a demonstra că putem schimba ceva”, au transmis blogerii vranceni. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
georgiana, acum 4352 zile, 23 ore, 31 minute, 37 secunde
Felicitari tuturor de la CAROL DAVILA.....felicitari unei doamne deosebite d-na consilier educativ Zlota Violeta.....va iubim doamna noastra draga
Daniel P., acum 4353 zile, 12 ore, 17 minute, 38 secunde
Sunteti cea mai tare scoala, tinetio tot asa.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.