Educație

Elev băgat în spital de un coleg, care l-a lovit cu pumnul chiar în timpul orelor de curs

Ziarul de Vrancea
22 mai 2012 2530 vizualizări
Incidentul a avut loc ieri dimineaţă pe cand cei doi se aflau la ore u IŞJ Vrancea a aflat de incident şi îl cataloghează ca fiind “unul minor” u conducerea şcolii s-a ascuns de presă şi nu a comentat cele întamplate

Un elev de la Şcoala Generală nr. 2 din municipiul Adjud a fost lovit cu pumnul de un coleg de clasă. Cei doi adolescenţi s-au luat la ceartă, iar unul a rezolvat totul cu pumnul. “Poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi că un copil de 14 ani, elev în clasa a VIII –a  la o şcoală din municipiul  Adjud  a fost lovit cu pumnul în spate de colegul său, C. D. de 15 ani. Minorul a fost internat la Spitalul municipal Adjud pentru a primi îngrijiri medicale şi nu a dorit să depună plângere referitoare la incident”, spune inspectorul Bogdan Toader, de la poliţia vranceană. Călin D., 15 ani, l-a lovit pe colegul său, chiar în timpul orelor de curs. Victima nu a suferit răni grave. Inspectorul şcolar general interimar Stan Rogoz ne-a declarat că a aflat de acest incident în jurul pranzului. “Mi s-a adus la cunoştinţă evenimentul, însă am înţeles că este unul minor. A fost mai mult o ceartă, cel care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile a fost bunicul elevului lovit”, ne-a declarat “generalul” Rogoz. Curios este însă că, după ce presa a aflat de eveniment, reprezentanţii şcolii adjudene au intrat în “silenzio stampa”. Nici directorul Mihaela Armencea şi nici locţiitoarea sa, profesorul Nela Ionaşc, nu au răspuns la telefon pentru a-şi exprima opinia legată de acest incident. Prin intermediul secretarei, Nela Ionaşc a justificat că se află în timpul unei teze la matematică iar ulterior nimeni nu a mai răspuns nici măcar la telefonul fix al instituţiei. Asta deşi cursurile se derulează în două schimburi, iar unitatea şcolară are program pană la ora 19. Poliţiştii vor continua cercetările în acest caz doar dacă victima va necesita mai mult de 20 de zile de îngrijiri medicale. În caz contrar, poliţiştii vor închide cazul dacă nu vor avea o plangere din partea elevului agresat. (Gabriel SAVA, Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
@connecte-r, acum 4355 zile, 16 ore, 44 minute, 54 secunde
Bai jegule, ce treaba are sula cu prefectura?!Ori ti-a penetrat vreun tigan femeia?!
connect-r, acum 4355 zile, 18 ore, 21 minute, 51 secunde
Romanii din Adjud culeg ce au semanat in ultimii ani, adica roadele lui Armencea in speta tiganii. Astept sa va amaneteze pe toti in urmatorul mandat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.