Educație

Elevii de la Odobeşti, în Concursul “Viitori Olimpici”

Mihaela Beșleagă
10 feb 2012 2482 vizualizări
41 de elevi de gimnaziu şi liceu de la Liceul Teoretic “Duiliu Zamfirescu” din Odobeşti au participat la concursul de matematică “Viitori olimpici”. Îndrumaţi de profesorii Vochiţa şi Vasile Tarciniu, o parte dintre copiii care iubesc matematica au obţinut rezultate deosebite

Este vorba despre: Valentin Nan - clasa a V-a, George Ionescu, Ionuţ Mogaldea, Luminiţa Ciuca - clasa a VI-a, Alex Duca, Iulia Alanei - clasa a VII-a, Iulian Ciuca, Mihai Racoviţă, Daiana Blei, Cosmina Dima, Marius Maftei - clasa a VIII-a şi Bianca Chiriac, Cătălina Prisăcaru - clasa a X-a. “Sîntem bucuroşi că elevii iubesc matematica şi au posibilitatea să pună în practică noţiunile teoretice acumulate la şcoală şi că se duelează în cunoştinţe de matematică cu copii din întreaga ţară”, spune profesorul Vasile Tarciniu. Portalul de concursuri de matematică www.viitoriolimpici.ro este o iniţiativă a parteneriatului dintre Societatea de Ştiinţe Matematice din Romania şi Intuitext. Concursul este foarte incitant, conţinînd probleme şi articole inedite. Pe toată durata concursului, cadrele didactice au acces la statistici şi rapoarte care prezintă evoluţia elevilor lor. Astfel, dascălii ştiu la ce nivel se află elevii pe care îi pregătesc şi care sînt noţiunile pe care nu şi le-au însuşit suficient de bine. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.