Educație

Şcoala nr. 9 modernizată pînă în 2013

Iulia Crețu
28 nov 2011 1605 vizualizări
Primăria Focşani anunţă lansarea proiectului “Reabilitare, modernizare şi dotări pentru Şcoala «Ştefan cel Mare» Focşani, program realizat prin POR şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Valoarea proiectului este de peste 17 milioane euro, din care 85% provin de la Fondul European de Dezvoltare Regională, 13% de la Guvernul Romaniei şi 2% de la bugetul local al municipiului. Obiectivul proiectului este de a îmbunătăţi calitatea infrastructurii în educaţie, a dotării Şcolii “Ştefan cel Mare”, în scopul asigurării unui proces educaţional la standarde europene. De el se vor bucura 1.150 de elevi, capacitatea educaţională a unităţii de învăţămînt, realizîndu-se prin acest program şi un centru multimedia performant pentru activităţi de tip “after school”. Modernizarea Şcolii nr. 9 din Focşani ar trebui să se finalizeze în ianuarie 2013. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Mirela, acum 4532 zile, 37 minute, 43 secunde
Si copiii unde o sa invete in acest timp?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.