Educație

Autorul omorului din Bahne- trimis în judecată

Gabriel Sava
3 nov 2011 2070 vizualizări
Florentin Bălăşoiu, de 21 de ani, din Focşani, a fost trimis în judecată pentru omor calificat, după ce procurorii au stabilit că acesta l-a ucis pe Costică Doni, de 90 de ani din Focşani.

Procurorii au reţinut că moartea bătrînului a survenit ca urmare a multiplelor traumatisme provocate de loviturile pe care tînărul i le-a aplicat cu pumnii şi picioarele. Autopsia a indicat şi că Doni a fost ştrangulat în timpul incidentului. Crima a avut loc în seara zilei de 27 august, cînd tînărul şi mama sa au ajuns la bătrînul care locuia singur într-o casă din cartierul Bahne. Cei doi auziseră că bătrînul ar avea nevoie de cineva care să-l îngrijească. Au mers la Doni acasă, unde au mîncat, au băut şi au decis să rămînă peste noapte. Conform declaraţiilor tînărului care a recunoscut fapta, după ce s-a întins pentru a se odihni, a auzit cînd bătrînul i-a făcut avansuri mamei sale, iar de aici a pornit totul. La scurtă vreme după bătaie şi-a dat seama că bătrînul a decedat. În timp ce se pregăteau să fugă cei doi au fost surpinşi de o patrulă de poliţie. (G. SAVA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.