Educație

Amînare în procesul Bostan vs Ministerul Educaţiei

Gabriel Sava
20 oct 2011 1496 vizualizări
Situaţia rămîne incertă la nivelul conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea. Dacă Ministerul Educaţiei nu a luat nici o decizie pentru a lămuri situaţia, ieri a continuat procesul dintre proaspăt reînscăunatul Iordache Bostan şi ministerul de restort.

La termenul de ieri de la Curtea de Apel Galaţi, atît inspectorul şcolar general Iordache Bostan, cît şi apărătorul său au lipsit. Primul este plecat la Cluj la o întîlnire a inspectorilor generali, unde era aşteptat şi ministrul Daniel Funeriu, iar cel de-al doilea a lipsit pe motive medicale. Dosarul are un nou termen luna viitoare. Cauza a intrat pe rolul instanţei după ce Bostan a cerut anularea ultimului ordin de ministru prin care a fost demis. La începutul acestei luni, Iordache Bostan a obţinut suspendarea executării ordinului emis de ministrul Daniel Funeriu, iar judecata continuă pentru anularea acestuia pe fond. Pînă în prezent, şeful şcolilor vrîncene nu a pierdut decît un singur proces la Curtea de Apel Galaţi. La ora actuală, IŞJ Vrancea are doi şefi, Iordache Bostan (PNL) şi Stan Rogoz (PDL). Unul dintre aceştia ar trebui să facă un pas înapoi în perioada următoare. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
MM, acum 4570 zile, 5 ore, 36 minute, 18 secunde
CORUPT,NESIMTIT.....IAR PE LA INSPECTORAT???????TREBUIA SA TE ARANJEZ BINE MAGARULE,AM PIERDUT 2 ANNI DE SCOALA DEGEABA PENTRU PROSTIILE SI INCAPACITATILE VOASTRE,ATI DISTRUS VIETILE A MII DE STUDENTI citeste integral
MM, acum 4570 zile, 5 ore, 45 minute, 51 secunde
DUMNEATA LA OI SA TE DUCI ......CA NU MERITI LA INSPECTORAT INSTALAT IN SCUNUL DE PROST EDUCAT
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.