Educație

Start la inscrieri pentru Let’s Do It, Romania!

Gabriela Draghici
2 sep 2011 1214 vizualizări
Proiectul de ecologizare poposeste in Vrancea pentru a doua oara, pe 24 septembrie

Echipa “Let’s Do It, Romania” a dat startul inscrierilor pentru Marea Curatenie de pe 24 septembrie. Toti cei care vor sa dea o mina de ajutor in cel mai mare proiect de voluntariat din Romania sint invitati sa se inscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro. Dupa ce isi vor crea un cont si se vor loga, voluntarii vor putea sa-si creeze propria echipa, oferind codul echipei tuturor prietenilor, prin intermediul canalelor online. Primul membru care construieste o echipa va fi liderul acesteia si va primi toate informatiile legate de Ziua de Curatenie Nationala. In Vrancea, coordonatorii judeteni ai proiectului, Asociatia Pro Democratia si Asociatia pentru Dezvoltare Durabila “Focul Viu”, au inceput deja operatiunea de cartare a deseurilor din judet, fiind identificate pina acum peste 50 de mormane pe vaile riurilor Putna, Milcov si Rimnic. Sprijinul logistic va fi acordat de Consiliului Judetean Vrancea, cu care s-a semnat un parteneriat. De asemenea, parteneriate exista si cu Prefectura, Inspectoratului Scolar Judetean, Administratia Parcului National Putna sau ILGO Marasesti. “Organizatorii continua actiunea de incheiere de parteneriate cu instiutii, ONG-uri, firme de salubritate si, de asemenea deruleaza operatiunea de cartare si atragere de voluntari”, a mentionat Florin Rosu, coordonatorul judetean al proiectului. Cu o saptamina inaintea de Marea Curatenie, voluntarii inscrisi vor avea acces la Harta Deseurilor si isi vor putea aloca mormane pe care sa le curete pe 24 septembrie. Totodata, echipa “Let’s Do It, Romania” pune la dispozitia tuturor celor interesati de proiect un call center special creat, disponibil la numarul de telefon 0318/21.21.21. Astfel, in perioada 19-25 septembrie, voluntarii vor raspunde tuturor intrebarilor despre curatenia nationala.  (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
DIANA, acum 4622 zile, 22 ore, 17 minute, 50 secunde
Facemgunoaie pt ca nu am invatat sa fim educati, daca s-ar da amenzi atunci cand ai arunca pachetul de tigari, bidonul de apa din masina, etc atunci poate de frica amenzilor am invata sa fim mai citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.