Educație

Educatoarele vrincene participa la Gradinita creativa

Gabriela Draghici
4 iun 2011 2097 vizualizări
Filiala Vrancea a Asociatiei Educatoarelor din Romania (AEDR) participa weekend-ul acesta la cea de-a II-a editie a programului Gradinitei creative , desfasurat la Slanic-Moldova

In zilele de 4 si 5 iunie va avea loc si Sesiunea Stiintifica "Educatia de gen", program coordonat de Florentina Ciomaga, metodist la Casa Corpului Didactic Vrancea, si Flavia Malureanu, profesor la Departamentul Pedagogia Invatamintului Primar si Prescolar Focsani, din cadrul Universitatii Bucuresti. De asemenea, presedintele AEDR-filiala Vrancea, Carmen Dobre, isi va lansa cartea "In lumea povestilor lui Creanga", disponibila exclusiv online. Evenimentul se va incheia cu o activitate creativa a cadrelor didactice, cele mai reusite creatii urmind sa fie reunite intr-un album metodic. (G. D.)


Concurs national pe teme eco la Gradinita nr. 7


Scoala "Duiliu Zamfirescu" a organizat ieri etapa finala a proiectului "Eco 10", in parteneriat cu Gradinitele nr. 7 si 17 Focsani, Primaria Focsani, Agentia pentru Protectia Mediului si Institutul pentru Cercertari si Amenajari Silvice. Etapa finala a constat intr-un concurs national cu fotografii, colaje si costume din materiale refolosibile. Gradinita nr. 7 a gazduit o parada-concurs a costumelor eco si o expozitie cu cele mai bune lucrari pe teme eco, primite si din orasele Rimnicu-Sarat, Sibiu, Giurgiu, Tulcea, Rimnicu-Vilcea si Iasi. Expozitia de colaje si fotografii va fi expusa saptamina viitoare si la Scoala "Duiliu Zamfirescu", urmind sa-si faca loc si in holul Casei Corpului Didactic. "Scoala se bucura de colaborarea cu foarte multe cadre didactice din tara, care ne impartasesc din experienta lor, cu care si colaboram in diverse actiuni cu interese comune elevilor", ne-a spus profesoara Daniela Gavrila, care alaturi de profesoara Gina Pricope a organizat concursul. (G. D.)


Prichindeii de la Gradinita 18 si-au luat adio de la educatoare


Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" Focsani a rasunat ieri de glasuri de copii. Prichindeii de la Gradinita nr. 18 si-au luat ramas bun de la gradinita si educatoare, pentru ca incepind din septembrie vor intra in clasa I la scoala. "Deghizati" in personaje de poveste, micutii s-au distrat pret de citeva ore si s-au despartit cu lacrimi de educatoarele care le-au fost alaturi in ultimii cinci ani de zile. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.