Educație

Colegiul Unirea versus Colegiul Gh. Vrinceanu Bacau

Gabriela Draghici
13 mai 2011 851 vizualizări
Traditionala intrecere sportiva a uniristilor cu elevii si profesorii Colegiului National Gheorghe Vrinceanu din Bacau, ajunsa la editia a VIII-a, se anunta spectaculoasa.

Liceul bacauan va fi gazda elevilor de la Colegiul "Unirea" joi, 19 mai, intr-un spectacol in care poznele, meciurile mai mult sau mai putin sportive si umorul vor fi la ordinea zilei. "Galele Circului Unirea cu Vrinceanu", cum se anunta competitia, se va desfasura sub forma unui concurs, in care publicul va desemna cistigatorii celei de-a opta editii. Unica la nivel de tara, intrecerea sportiva va cuprinde meciuri de fotbal, baschet, volei, handbal, in timp ce atmosfera va fi intretinuta de miscarile acrobatice ale frumoaselor majorete ale colegiilor si duelul galeriilor energice. Sub deviza "Circ va fi la ei acasa / Noi jucam, altii iau plasa / Caci va spun anticipat / Elefantul nu-i legat!", uniristii promit ghidusii, farse si distractie. Relatia de prietenie dintre cele doua colegii a pornit in urma cu citiva ani, printr-o simpla colaborare intre profesorii de matematica. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.