Educație

Liceul cu Program Sportiv, cel mai bun liceu al anului

Gabriela Draghici
2 mai 2011 2385 vizualizări
Sportivii au cistigat marea finala a Highschool Art Contest in fata liceenilor de la Edmond Nicolau Colegiul Tehnic Edmond Nicolau si Liceul cu Program Sportiv (LPS) Focsani si-au disputat suprematia vineri, pe scena Clubului Extrem, in marea finala a Highschool Art Contest.

Dupa ce ambele licee au trecut de cele doua semifinale, LPS a fost declarat "Cel mai bun liceu al anului", cistigind marea finala in fata celor de la "Edmond Nicolau". Dupa trei etape pline de emotii, marea finala a reprezentat o lupta strinsa intre cei mai talentati elevi ai liceelor focsanene. Liceenii au trecut prin zece probe de foc. Dansuri energice, scenete de teatru demne de actori adevarati, probe comice, karaoke, joc de rol si lupte aprige intre galeriile celor doua licee. Acestea au fost ingredientele unui show cu adevarat incendiar. LPS a mizat pe dansuri moderne si talentul actoricesc iesit din comun al elevilor Roxana Girneata si Petrica Barbieru. Colegiul "Edmond Nicolau" n-a fost nici el mai prejos, probele muzicale interpretate de liceanul Sorin Fratila si scenetele puse in scena de acesta si eleva Emilia Oprea au debordat de originalitate si profunzime. Nelipsiti au fost si dansatorii de la Ripperz Crew, care au incendiat scena cu acrobatii si sincronizari nebunesti. Desi competitia a fost strinsa iar notele secrete ale juriului de specialitate s-au lasat indelung asteptate, LPS a cistigat in fata Colegiului "Edmond Nicolau" la o diferenta de doar opt puncte. Competitia a insemnat si stringerea unui fond scolar din vinzarea a 50% din bilete. Astfel ca, in afara de titlul de "Cel mai bun liceu al anului", liceeni de la LPS au primit si 1.000 de lei, iar cei de la "Edmond Nicolau" 500 de lei. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 9 minute, 25 secunde
Cel mai bun la distractie, nu la invatatura, caci invatatura este nashpa in randul elevilor, iar reforma continua din invatamant numai astfel de activitati incurajeaza si evalueaza!
, acum 739399 zile, 14 ore, 9 minute, 25 secunde
nu e blonda si nu e analfabeta!ce noutate in liceul lipsit de prestigiu care a ajuns pedagogicul.noi stim ca unele persoane iubesc functia si imaginea personala dar cu doua articole trase de par nu se citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.