Educație

FSLI Vrancea se pregateste de alegeri

Gabriela Draghici
14 apr 2011 1482 vizualizări
Dascalii vrinceni, membrii Sindicatului Liber din Invatamint Vrancea, principala organizatie sindicala pe educatie din judet, isi vor alege liderul vineri, 15 aprilie, in sala mare a Casei de Cultura a Sindicatelor, incepind cu ora 10.00.

Sindicatul l-a avut ca lider in ultimii ani pe profesorul Constantin Grigore de la Odobesti. Interimatul acestuia insa a expirat si profesorul nu mai poate candida pentru functia de presedinte dupa ce a iesit la pensie. In aceeasi situatie se afla si vicepresedintele Dragomir Constantin. Acestia au fost desemnati ca interimari pina la alegerile de miine, cind, prin vot deschis, se va desemna noua echipa care va reprezenta interesele profesorilor vrinceni. Secretarul sindicatului, Emil Tudor, invatator la Scoala Vizantea Razaseasca, pare a fi cap de lista in topul preferintelor profesorilor sindicalisti. Pentru alegerile de vineri insa se anunta cite doi-trei candidati pentru fiecare functie, si anume, cea de presedinte, vicepresedinte si secretar in cadrul sindicatului. In jur de 200 de delegati din organizatiile de sindicat si-au anuntat prezenta, din cei peste 4.000 de membri din judet. In cadrul intrunirii de vineri, va fi prezentat si raportul de activitate al ultimilor ani. La nivel national, FSLI este condus de presedintele Simion Hancescu. (G. DRAGHICI)






.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 16 ore, 2 minute, 30 secunde
Oare in la scolile din municipiul Focsani nu se gasete chiar niciun profesor care sa ne apere cu adevarat drepturile?
, acum 739399 zile, 16 ore, 2 minute, 30 secunde
Domnilor pensionari(de cinci ani!),ce mai cautati voi la acest sindicat al oamenilor care muncesc?Ce salarii a-ti avut, mai borfasilor?Nu v-a ajuns si a-ti mai furat si din constructia acelei case a citeste integral
, acum 739399 zile, 16 ore, 2 minute, 30 secunde
miai,esti cam dur! Daca domnul Grigore si Dragomir iti arata statele de plata de pe ultimii 10 ani,iti retragi cuvintele?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.