Educație

Se cauta tineri scriitori!

Gabriela Draghici
26 mar 2011 762 vizualizări
Asociatia Catalist si UniCredit Tiriac Bank au dat startul inscrierilor la cea de-a patra editie a Concursului de Debut Literar UniCredit.

Intrecerea intr-ale condeiului este destinata autorilor romani care nu si-au mai publicat lucrarile in volum pina in prezent si le ofera acestora sansa de a-si vedea creatiile literare pe rafturile librariilor. Perioada de inscrieri se va incheia pe 24 aprilie, iar festivitatea de premiere va avea loc pe 23 iunie. Tinerii scriitori din Vrancea isi pot trimite lucrarile la una din cele trei categorii de concurs, roman, proza scurta si poezie. La fel ca in anii trecuti, operele inscrise vor fi evaluate de catre personalitati din domeniul academic si literar. Anul acesta, juriul va fi format din Liviu Papadima (decan al Facultatii de Litere, Universitatea Bucuresti), Paul Cernat (critic literar, lector universitar la Facultatea de Litere, Universitatea Bucuresti) si Radu Paraschivescu (prozator, traducator, jurnalist si editor). Volumele cistigatoare vor fi publicate si promovate de Editura Humanitas in cadrul Tirgului International Gaudeamus "" Carte de invatatura, editia a XVIII-a, care va avea loc in luna noiembrie a acestui an. (G. DRAGHICI)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.