Educație

Artistii de la Taxi si sportivele de la Oltchim, la zilele uniristilor

Gabriela Draghici
7 ian 2011 993 vizualizări
Evenimentul are loc intre 17si 25 ianuarie

Un inceput de an promitator pentru uniristi, care implinesc 145 de ani de activitate. Trupa Taxi si handbalistele de la Oltchim Rm. Vilcea vor fi prezente sa spuna "La multi ani!" Colegiului National "Unirea". Asta pe linga mii de alte suprize puse la cale de ei. In perioada 17 "" 25 ianuarie uniristii, in frunte cu directorul Cornel Noana, vor organiza "Zilele Colegiului". Campioanele de la Oltchim vor aduce gloria handbalului romanesc pe holurile Colegiului, intr-o vizita programata luni, 17 ianuarie. Din program nu vor lipsi intilnirile cu elevii si categoric o sesiune de autografe pe calendarul 2011. Suprizele uniristilor nu se opresc aici. Trupa Taxi, in frunte cu carismaticul Dan Teodorescu, va sustine un concert de zile mari in sala de festivitati a liceului, in seara zilei de 21 ianuarie. Uniristii vor profita de zilele de sarbatoare pentru a lansa si un nou numar al revistei "Revista Noastra". Programul pregatit de elevii uniristi este divers si captivant. Va fi organizata si o seara a filmului unirist, in care se va face o retrospectiva a filmuletelor facute de uniristi de-a lungul timpului. De asemenea, profesorii vor organiza activitati interdisciplinare, in care materiile se vor impleti armonios. Din planul de activitati nu vor lipsi parada modei eco, invitati surpriza si multa voie buna. "Facem echipa, muncim toti foarte mult. Cred ca va iesi foarte bine. Va fi o manifestare deosebita, cum stim noi sa facem", ne-a declarat Angela Sirbu, consilierul educativ al Colegiului. Cum surprizele se vor tine lant pret de o saptamina, evenimentul dedicat "Zilelor Colegiului" promite a fi unul cu adevarat fastuos. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.