Educație

Excursie la Disneyland pentru eleva Alexandra Bran

Gabriela Draghici
17 dec 2010 1026 vizualizări
Micuta artista, eleva in clasa a V-a B la Scoala Anghel Saligny ,spune ca-si va lua familia in excursie

Ca in fiecare an, Carrefour sarbatoreste Craciunul antrenind elevii claselor I-VIII sa deseneze dupa pofta inimii, pentru a cistiga premii. Iarna aceasta, 5.500 de elevi din Focsani s-au inscris in "lupta" pentru marele premiu, excursia la Disneyland Paris. Folosindu-si imaginatia, micii artisti au trebuit sa deseneze, conform temei "Mos Craciun aduce daruri de la Carrefour!", creatiile putind fi admirate in cadrul expozitiei deschise in hipermarket. Premiul cel mare, excursia de un weekend la Disneyland pentru patru persoane a mers anul acesta la Alexandra Bran, eleva in clasa a V-a B la Scoala "Anghel Saligny" din Focsani. Dezinvolta si bucuroasa ca a cistigat, Alexandra a marturisit ca isi va lua toata familia in excursie. "Sint foarte fericita ca am cistigat premiul chiar de ziua mamei mele. Cred ca imi voi lua si bunica in excursie, care e singura, pentru ca bunicul meu a murit in urma cu patru ani de cancer. Mai am o sora mica de doi ani, pe care o voi lua cu mine", s-a exprimat micuta artista. Premiul II, care a constat intr-un calculator, a mers catre Andreea Stoica, de la Scoala nr. 3 Focsani, in timp ce bicicleta de pe locul III a fost oferita Alexandrei Bezvernhii. Gabriel Stefan Ilie, elev in clasa I la Scoala "Nicolae Iorga" a mers acasa cu un DVD Player, iar Gabriela Olteanu de la Scoala nr. 3 a cistigat un aparat foto. Nici ceilalti participanti nu au fost trecuti cu vederea, zeci de cupoane de cumparaturi in valoare de 100 de lei le-au fost impartite celor care au primit mentiuni speciale, iar elevilor din clasele cistigatoare le-au fost oferite produse ca premii de participare. "Ne bucuram ca am mobilizat atit de multi elevi sa deseneze si sa ne impodobeasca magazinele cu lucrarile lor in toata luna decembrie", s-a pronuntat Andreea Mihai, director de marketing la Carrefour. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.