Educație

In jurul lumii, la cirma Colegiului Tehnic Gh. Asachi

Gabriela Draghici
20 nov 2010 1267 vizualizări
Balul Bobocilor a fost plin de surprize si momente artistice, minutios pregatite de elevii liceului u cei mai frumosi boboci de anul acesta au fost desemnati Larisa Buboaca si Danut Taranu

Ca oricare alt liceu care se respecta, Colegiul Tehnic "Gh. Asachi" din Focsani n-a avut cum sa treaca neobservat cu editia din acest an a Balului Bobocilor. "O calatorie in jurul lumii" a fost motto-ul dupa care s-a derulat evenimentul, bobocii colegiului incercind sa arate prin tinute si momente artistice partea frumoasa a lumii in care traim. Zeci de elevi au raspuns invitatiei, "invadind" Clubul Appollo in seara de vineri, raspindind energie si chef de distractie. Cu o intirziere de circa o ora, organizatorii s-au revansat, transformind balul in trei ore de voie buna, ropote de aplauze si incurajari pentru bobocei. Seara a debutat cu prezentarea tinutei de seara a celor opt fete si sase baieti concurenti, urmata de proba de creativitate, ce a pus la lucru imaginatia si umorul participantilor. Distractia a continuat cu proba de originalitate si cultura generala si parada de creatii vestimentare, in care elevii au defilat in creatii realizate de ei in atelierul scolii. Surprizele s-au tinut lant, elevii Adina si Robert oferind o reprezentatie in care, pe fundalul muzicii clasice, baletul si dansul modern s-au impletit armonios. Premierea i-a tinut cu sufletul la gura pe cei prezenti, rivnita coronita revenindu-i Larisei Buboaca, eleva in clasa a IX-a D, in timp ce titlul de Mister Boboc a mers la Danut Taranu. Locurile II si III au fost ocupate de Carmen Luca si Roxana Chiosa, respectiv Robert Manolescu si Ionut Tiru. "Ma simt foarte bine, aveam multe emotii. Am participat pentru ca de mica imi placea modelling-ul si poate pe viitor asta o sa si fac", ne-a spus noua Miss Boboc a Colegiului Tehnic "Gh. Asachi". Petrecerea a continuat in acceasi locatie, ringul de dans fiind acaparat de zeci de elevi cu chef de dans. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.