Educație

Elevii din Jitia merg la scoala cu motorina pe datorie

Iulia Crețu
16 oct 2009 1074 vizualizări
Si soferul microbuzului scolar lucreaza pe datorie

Criza economica si politica determina primarii din comunele Vrancei sa recurga la felurite masuri de aminare a colapsului. La Jitia, citeva zeci de elevi care fac naveta cu microbuzul aproape 10 kilometri merg la cursuri cu motorina luata pe "caietel" de edilul liberal Neculai Noaptes. Primarul spune ca, din cauza lipsei banilor din visteria proprie, a ajuns sa roage un prieten cadru didactic din Dumitresti, cu statie de benzina, sa le dea combustibil pe datorie, pina vin bani de la Bucuresti. Pe linga acest fapt devenit unul normal prin localitatile galbene, edilul completeaza ca si soferul care asigura transportul elevilor la cursuri nu si-a mai primit de citeva luni salariul. "E om intelept si nu a anuntat ca vrea sa intre in greva, ca ar fi rau atunci", a declarat primarul Neculai Noaptes. De altfel, cei 13 functionari publici din Primaria Jitia au amenintat ca daca nu isi vor primi salariile restante din vara, pe perioada alegerilor vor face greva, boicotind astfel procesul electoral pentru alegerea presedintelui tarii. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 5 ore, 38 minute, 35 secunde
Toate primariile au avut fonduri insa unii primari mai nechibzuiti (cum e d-l Noaptes) au cheltuit toti banii in speranta unei rectificari bugetare care nu a mai venit ( si poate nu vine prea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.