Educație

Sfinta treime de la ISJ, matrasita de ordonanta demiterilor

Ziarul de Vrancea
9 mai 2009 1357 vizualizări
Conducerea Inspectoratului Scolar are zilele numarate. Chiar daca nu a fost confirmata ieri, demiterea inspectorului scolar general Iordache Bostan si a celor doi adjuncti, Tudor Gogancea si Emil Onea, este o chestiune ce ar putea fi rezolvata pina luni.

"Nu stiu daca au plecat ordinele de demitere pentru Vrancea, dar eu ii recomand dlui Iordache Bostan sa citeasca OUG nr. 37/2009 privind unele masuri de imbunatatire a activitatii administratiei publice. Parerea mea este ca echipa de la Vrancea nu va ramine pe functii, mai ales ca nu exista multumire totala fata de managementul dlui Bostan", ne-a declarat Gabriel Ispas, seful Directiei Juridice din cadrul Ministerului Educatiei. Cei trei inspectori aflati in fruntea ISJ continua sa sustina ca nu au primit nici un semnal cum ca ar putea fi demisi. Potrivit negocierilor intre partenerii aflati la guvernare, sefia ISJ-ului va reveni PD-L, in timp ce social-democratii urmeaza sa promoveze in functiile de adjuncti. De asemenea si Casa Corpului Didactic, condusa de profesorul Costica Neagu, va trece prin schimbari in aceasta perioada, insa deocamdata nu se stie carui partid ii va reveni aceasta functie de conducere. (E. P.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.