Educație

Tinerii vor skate-parc la Stadionul Sud

Iulia Crețu
4 sep 2008 1402 vizualizări
Consiliul Local al Tinerilor Focsani va face lobby in aceasta luna pe linga cei 21 de alesi municipali adulti sa fie de acord sa infiinteze un skate-parc la Stadionul Sud

Adolescentii, reprezentanti ai populatiei scolare din Focsani, sint in acest caz portavocea celor impatimiti de dat cu placa. Pina de curind, rollerii si skaterii se intilneau in parcul din fata Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia", transformind jardinierele din beton si treptele din fata Cofetariei Teatru in platforme de dat pe role. Nu de putine ori, liceenii au fost apostrofati de trecatori si, potrivit celor de la CLT, unii s-au ales si cu amenzi. "Pina acum ei se intilneau in zona Teatrului. Au primit amenzi si ne-am gindit la o alta zona. Initial am luat in calcul Parcul Balcescu, insa nu se prea poate. O alta varianta este Stadionul Sud, acolo fiind un teren de fotbal care s-ar preta pentru skate-parc", a declarat Mohamad Hadad, primarul tinerilor focsaneni. Reprezentantii CLT au mai adaugat ca asteapta cu nerabdare si desemnarea celor doi consilieri adulti care sa se ocupe de relatia cu juniorii. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
alice , acum 4577 zile, 9 ore, 50 minute, 53 secunde
faceti focsaniul de ras !
alice , acum 4577 zile, 9 ore, 51 minute, 27 secunde
sunt total de acord ! frate suntem tineri ,toate orasele au park skate numai noi nu avem !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.