Educație

In asteptarea lui Mos Craciun, elevii si-au ornat clasele

Mihaela Beșleagă
11 dec 2007 1342 vizualizări
Grupul Scolar de Constructii Montaj din Focsani s-a gatit in haine de sarbatoare, pentru a-l intimpina asa cum se cuvine pe Mos Craciun.

Cele mai frumoase clase vor fi premiate joi, cind se va lumina si bradul din curtea liceului

Elevii de la mai multe clase ale liceului s-au implicat cu tot sufletul timp de o saptamina pentru ornarea cu beteala, ghirlande colorate, beculete si braduti si aranjarea cu stil a claselor. In consiliul reprezentativ al elevilor, din luna noiembrie, acestia au propus un concurs pentru cea mai frumoasa clasa ornata de Craciun. "Este prima oara cind realizam o astfel de activitate. Copiii au vrut sa intimpine in mod cit mai placut Craciunul, sa schimbe aspectul clasei si, cum spuneau ei glumind, vazind clasele asa frumoase, si profesorii le vor pune note mai bune", ne-a spus profesoara Adriana Caloian, coordonatoarea activitatii. Juriul, alcatuit din patru elevi, sefi de clasa si doi profesori, a mers din clasa in clasa si a notat cele mai originale ornamente din sali. Printre criteriile dupa care s-a desfasurat jurizarea s-au numarat, pe linga modul de ornare cu girlande, baloane si globuri, si: scaune si mese intregi si curate, flori pe pervaz, prezenta icoanei in clasa, usa si peretii curati sau podeaua fara guma lipita si curata. La una din clase insa, elevii erau suparati ca le-au fost distruse ornamentele pe care le-au aranjat cu atita grija, de studentii care isi desfasoara cursurile dupa-amiaza in clasa lor. Cele mai frumoase clase vor fi premiate joi, in cadrul unei festivitati, in timpul careia va avea loc si aprinderea bradului din curtea liceului. Elevii vor primi diplome pentru locurile I, II si III si premii in dulciuri. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.