Educație

Generatia stres s-a reintilnit cu profesorii de la Unirea

Dan Chiriac
20 nov 2007 998 vizualizări
Dupa zece ani, clasa a XII-a C, generatia 1997 a Liceului "Unirea", s-a reintilnit simbata cu profesorii. Fostii elevi au tinut sa raspunda inca o data prezent la strigarea catalogului, facuta de profesoara de engleza Claudia Slujitoru.

Profesorii au spus ca elevii din cea mai "vijelioasa" clasa au schimbat mentalitatea in liceu

Cei prezenti si-au prezentat realizarile din ultimii zece ani, atit pe plan profesional, cit si familial. Unii dintre fostii liceeni s-au declarat "celibatari" convinsi, in timp ce altii isi cresc copiii frumos. Profesorii au povestit la rindul lor despre cum li se par fostii elevi si au tinut sa reaminteasca episoade din timpul liceului cind, mai in gluma, mai in serios, la nivelul conducerii s-a pus problema acordarii unui "spor de stres" celor care predau la aceasta clasa.

"Ati fost o clasa vijelioasa, dar ati contribuit foarte mult la schimbarea mentalitatii la acest liceu. A fost perioada cea mai grea, in care liceul trebuia sa revina in elita, dupa perioada comunista, iar voi ati facut totul ca acest lucru sa se intimple. Veti ramine in istorie ca o clasa care ati contribuit la schimbarea atitudinii la noi in liceu", a spus Simion Ene, directorul Colegiului National Unirea" in anul 1997. Inspectorul scolar general adjunct Emil Onea a participat la aceasta intrunire si a fost "putin suparat" pentru ca faptul ca, desi a fost o clasa cu profil real, foarte putini dintre elevi au urmat domeniul calculatoarelor, atit de drag acestuia. Simion Ene a avut si misiunea, alaturi de profesoara de romana Daniela Enache, de a taia tortul generatiei 1997 a Colegiului "Unirea". Fostii elevi, insotiti desigur, au petrecut impreuna cu profesorii la Pensiunea Dana 2 pina la orele diminetii. Acestia au dansat pe muzica asigurata de DJ-ul Mihai Istrate iar la final au promis ca se vor revedea curind. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.