Educație

Reverii autumnale la Biblioteca

Iulia Crețu
3 oct 2007 584 vizualizări
Cei care pleaca dimineata la serviciu fredonind versurile lui Nicu Alifantis si motaie nostalgici in fata unei cesti de cafea cu ochii pe geam la soarele molatec trebuie neaparat sa vina miine, de la ora 13.30 la Biblioteca Judeteana "Duiliu Zamfirescu".

Sub denumirea de "Reverii autumnale" institutia aduce accesorii ale toamnei si ale amintirilor, de la tablouri vechi de familie, crengi de maces, castane, frunze si flori de sezon. Toate, acompaniate de muzica retro si bineinteles carti. Multe carti. Visarea, melancolia si iubirea sint cintate in poezii celebre de recitatori de ocazie. Atelierul de toamna ii asteapta pe toti cei care inca nu au uitat de Nichita Stanescu si carora le place sa se plimbe prin covoare de frunze. "A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta..." Mai departe o stii tu... (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.