Educație

Se da startul concursului pentru suplinitori

Mihaela Beșleagă
14 aug 2007 1270 vizualizări
Cadrele didactice care aspira la un post de suplinitor intr-una din scolile din Vrancea se pregatesc in aceste zile pentru sustinerea examenului pentru suplinitori calificati, care are loc joi, 16 august, la Liceul Auto din Focsani

261 de candidati vor concura pentru unul din posturile de suplinitor calificat din scolile vrinceneL

La aceasta sesiune de concurs s-au inscris 261 de candidati. O parte dintre acestia vor sustine si probe practice, in zilele de 14 si 15 august, incepind cu ora 9.00. Marti, 14 august, va avea loc proba practica la informatica, la Colegiul National Unirea, iar miercuri, 15 august, candidatii vor sustine proba practica la educatie fizica si sport, la LPS Focsani si proba pentru maistri instructori, la Grupul Scolar de Industrie Usoara din Focsani. La concursul propriu-zis, care va avea loc pe 16 august, intrarea candidatilor in sali se va face intre orele 8.00 - 9.00, examenul va dura 4 ore, iar structura subiectelor va fi aceeasi ca si la examenul de titularizare. Subiectele concursului sint elaborate la nivel judetean, subiectul de concurs fiind ales dintre cele trei variante de subiecte elaborate de comisia formata la nivel judetean. Lucrarile vor fi corectate tot la nivelul judetului Vrancea. "Distribuirea candidatilor pe posturile libere se va face in sedinte publice, intre 27 august si 3 septembrie. In septembrie va avea loc si concursul pentru suplinitori necalificati", a mentionat purtatorul de cuvint al ISJ, profesoara Maria Sterea. Pe site-ul ISJ s-au publicat deja repartizarile la etapa de titularizare din acest an (sint 96 posturi in total) si lista posturilor pentru sedintele publice din 27 august - 3 septembrie (in total 732 posturi). (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.