Educație

121 de echipaje, la Infoeducatie

Camelia Stănilă
30 iul 2007 593 vizualizări
Concursul national de software si pagini web "InfoEducatie", ajuns in acest an la cea de-a 13-a editie, se apropie de debut, in deja traditionala locatie de la Galaciuc. Etapa nationala ce va avea loc intre 6-12 august, va reuni nu mai putin de 121 de echipaje din 30 de judete ale tarii, potrivit situatiei prezentate pe site-ul oficial al competitiei, www.infoeducatie.ro.

74 de echipaje, din care 3 din Vrancea, vor concura la sectiunea soft educational si utilitar, in timp ce alte 47 s-au inscris la sectiunea pagini web. Anul acesta, concursul pentru cei mai buni informaticieni se deruleaza sub genericul "Academia de idei", fiind organizat de Inspectoratul Scolar Vrancea, Grupul Scolar "Simion Mehedinti" Vidra si Directia Judeteana de Tineret, care administreaza tabara de la Galaciuc. Asa cum au obisnuit organizatorii si sponsorii, premiile

sint destul de consistente. Compania Oracle va fi prezenta si in acest an printre elevi, cu o prezentare programata pentru 10 august. Competitiile, inclusiv cea de Open, cu primii clasati de la fiecare sectiune, vor fi completate si de un program liber diversificat, din care nu vor lipsi focurile de tabara, excursiile sau filmoteca. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.