Educație

A inceput corectura la limba romana

Doina Ganea
30 iun 2007 3831 vizualizări
Profesorii corectori au fost desemnati prin tragere la sorti electornica. Rezultatele pentru toate probele se vor afla pe 7 iulie

Ieri, incepind cu orele 16.00, a fost demarata procedura de corectare a lucrarilor candidatilor la bacalaureat care au sustinut proba scrisa la limba romana. Toate lucrarile scrise vor fi corectate la cele doua centre de evaluare din Focsani, de la Grupul Scolar "G.G. Longinescu" (Liceul Forestier) si la Scoala nr. 3. Conform rezultatelor tragerii la sorti care a avut loc acum doua zile, la centrul de corectura de la Liceul Forestier a fost desemnat Stefan Dragomir de la Universitatea Galati, iar vicepresedinte este Florin Iamandei, directorul Grupului Scolar Agricol Focsani. La celalalt centru zonal de evaluare, presedinte a fost desemnata initial Aurelia Grigoriu, de la Universitatea Politehnica Iasi, dar aceasta nu s-a prezentat, asa ca a fost inlocuita cu directorul colegiului Economic, profesorul Radu Stefan, asistat de profesorul Stefan Mocanu de la Grupul Industrial Marasesti. Potrivit oficialilor de la Inspectoratul Scolar, la Grupul Scolar "G. G. Longinescu" vor fi corectate lucrarile elevilor de la Grupul Scolar de Electrotehnica, Liceul cu Program Sportiv, Liceul "Ion Slavici", Scoala Speciala "Elena Doamna", Colegiul National "Al. I. Cuza", Liceul Pedagogic, Colegiul Economic, Grupul Industrial Marasesti, Liceul "Emil Botta" si Grupul Scolar "Gh. Bals", ultimele doua din Adjud. La centrul de evaluare de la Scoala nr. 3 vor fi corectate lucrarile absolventilor de la Grupul Scolar de Industrie Usoara, Liceul Dumitresti, Grupul Scolar "G. G. Longinescu", Colegiul National "Unirea", Liceul de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarascu", Liceul Teoretic Odobesti, Grupul Scolar de Constructii Montaj, Liceul Vidra, Grupul Scolar de Transporturi Auto, Grupul Scolar Agricol Focsani si Grupul Scolar Agricol Odobesti.


Cine corecteaza lucrarile


Odata cu stabilierea presedintilor si vicepresdintilor centrelor de evaluare a avut loc si tragerea la sorti electronica a profesorilor care vor corecta lucrarile la proba scrisa la limba si literatura romana. La Grupul Scolar "G. G. Longinescu" sint urmatorii profesori evaluatori: Elena Deju, Voicuta Voicu, Toader Aioanei, Livia Marcu, Monica Lacatus, Camelia Curtache, Nina Jalba, Marian Lovin, Angela Apostu, Maria Nica, Sava Rosu, Virgil Bors, Irina Stan, Sandel Tache, Tatiana Munteanu, Elena Iliescu, Ion Cherciu, Aurica Nedelcu, Culita Usurelu, Ramona Mocanu, Maricica Babis, Cristina Chiriac, Elena Ploscaru, Gabriel Vlad, Monica Chiriac, Maria Vlaicu, Oana Otelea si Adriana Talamba. La centrul de evaluare de la Scoala nr. 3 au fost arondati urmatorii profesori corectori: Aurelia Nedelcu, Gina Bichescu, Mirela Tomita, Elena Blaga, Anicuta Budisteanu, Maria Tiron, Ofelia Voicu, Ana Maria Cornila, Marian Stratulat, Mihaela Neagu, Nicoleta Sfetcu, Enache Mindrescu, Angela Popescu, Doina Adetu, Maria Teodorescu, Teodora Bentz, Maria Dragan, Elena Otava, Jan Pavel, Mihaela Stoica, Carmina Corbeanu, Carmen Ion, Stefania Putinica, Silvia Chelaru, Ion Vlaicu, Nicoleta Corbea, Ana Pislaru si Vasile Lefter. Rezultatele examenului de bacalaureat pentru toate probele vor fi facute cunoscute pe 7 iulie, iar perioada de depunere a contestatiilor va fi intre orele 16-20 ale aceleiasi zile. Notele finale, dupa contestatii vor fi afisate in intervalul 8-10 iulie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.