Educație

Mascariciul Malaele vine la Focsani

Cristi Irimia
1 mai 2007 1006 vizualizări
Teatrul a pregatit si o piesa pentru copii

Cunoscutul actor Horatiu Malaele va urca pe scena focsaneana peste citeva zile, pentru a juca intr-un spectacol teatral semnat de Anton Pavlovici Cehov, "Mascariciul". Celebrul Malaele il va interpreta pe Vasili Vasilici Svetlovidov, iar colegul sau de scena, Niculae Urs, va fi Nikita Ivanici. Jucata in premiera la Teatrul Bulandra in februarie 2005, piesa "Mascariciul" reprezinta, in

conceptia celor de la "Bulandra", un eveniment teatral de suflet pentru orice spectator, chiar si pentru cel care calca foarte rar intr-o sala de teatru. De altfel, piesa a fost prezentata de la premiera si pina acum de peste 20 de ori in Bucuresti si in tara. Se joaca mici scene, se face un delicios schimb de replici, intr-un decor minunat, cu prezentari de pasaje din monologuri celebre ale istoriei. Regia este semnata de acelasi Horatiu Malaele, decorul a fost creat de Nina Brumusila, iar costumele apartin Adrianei Popa.

Traducerea textelor a fost facuta de Izolda Varsta, iar muzica piesei este asigurata de George Marcu. Reprezentatia va avea loc luni, 7 mai, de la orele 19.00, in Sala Teatrului. Biletele se pot procura de la agentia de bilete a teatrului.


"Scufita Rosie" urca pe scena teatrului


Teatrul Municipal Focsani prezinta peste doua zile o piesa pentru copii, "Scufita Rosie", in dramatizarea lui Calin Gruia. Povestea cu cintece si dansuri va avea, cu siguranta, succes in rindul micutilor spectatori vrinceni care vor lua drumul salii de teatru. In rolurile piesei se vor regasi Alexandra Stanciu, Cosmin Dragomir, Diana Gabriela Onesciuc, Florentina Larisa Sotirca, Misu Spiridonescu, Carmen Loredana Calin si Angela Afilipoaiei. Regia artistica este asigurata de Ioan Constantinescu. Reprezentatia are loc joi, 3 mai, de la orele 11.00, in Sala Teatrului. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.