Economic

Vitrina magazinului Romarta, “vandalizată” de zăpadă

Lorena Meca
27 feb 2012 2681 vizualizări
Vitrina magazinul Romarta din centrul Focşaniului a fost duminică după amiază spartă. Incidentul a avut loc după ce crengile copacilor din zonă au cedat sub greutatea zăpezii căzută de pe bloc.

Din cauza cantităţii mari de zăpadă care poate cădea în orice moment de pe clădire, traficul pietonal a fost restricţionat şi ieri în zonă. Aceasta deşi o firmă privată a intervenit vineri cu un utilaj de îndepărtare a zăpezii, însă nu a terminat treaba. Ion Gheorghe, şeful Poliţiei Locale din Focşani, a spus că poliţiştii locali au acţionat în zona magazinului Romarta pentru a asigura protecţia cetăţenilor, după ce o firmă privată, plătită de asociaţia de proprietari, a înlăturat zăpada de pe bloc. “Nu au fost aplicate amenzi pînă în acest moment. Toţi poliţiştii locali au mers în teren şi au continuat  acţiunile pe linie de deszăpezire”, a declarat  Ion Gheorghe, şeful Poliţiei Locale. (Lorena MECA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.