Economic

Program prelungit la Finante

Doina Ganea
22 feb 2011 3418 vizualizări
Finantistii au decis sa tina zilele acestea deschise toate ghiseele pina seara tirziu

Fiscul vrincean a hotarit sa prelungeasca programul de lucru cu publicul in perioada 21-23 februarie pentru a veni in sprijinul contribuabililor care depun declaratia unica pentru plata contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate, formular 112. în zilele de 24 si 25 februarie 2011 programul de lucru cu publicul la nivelul Directiei Generale a Finantelor Publice Vrancea va fi: 08.00 ""20.00. "Pentru a veni in sprijinul contribuabililor la nivelul DGFP Vrancea au mai fost deschise inca doua ghisee pentru preluarea declaratiei 112 la parterul institutiei, camera 6 (ghiseele M-N). Astfel, la nivel de institutie exista 30 de ghisee care vor prelua Declaratia 112", subliniaza oficialii Fiscului. Astfel ca la Administratia Finantelor Publice Municipiul Focsani sint disponibile 11 ghisee, la Administratia Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii "" 4, la Administratiile Fiscale de la Adjud, Panciu si Odobesti vor fi cite 2, iar Administratia Fiscala Marasesti va dispune de un numar de trei ghisee. De asemenea, Administratia Fiscala Comunala Focsani 1 "" are doua ghisee, in timp ce Administratia Focsani 2 dispune de un numar de patru ghisee. Dupa depunerea la ghiseu contribuabilii au obligatia de a verifica la adresa http://www.anaf.ro/StareD112/ starea declaratiei in baza numarului de inregistrare al declaratiei comunicat. Atunci cind declaratia a fost depusa cu erori, contribuabilul are obligatia de a le corecta pina pe 25 februarie. Finantistii fac un apel la contabilii care depun declaratiile unice pentru mai multe firme sa nu astepte ultimele 2-3 zile pentru depunerea acestora avind in vedere procedura mai anevoioasa de verificare la ghiseu si eventuala suprasolicitare a sistemului informatic. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.