Economic

Declaratii fiscale ale firmelor care nu si-au suspendat activitatea

Doina Ganea
24 iul 2009 889 vizualizări
Patronii care si-au inchis firmele nu au scapat de raportari

Fiscul aminteste firmelor care au cerut suspendarea activitatii dar n-au primit inca aprobarea ca au obligatia de a depune declaratiile fiscale la termenele legale, respectiv 27 iulie 2009. "Directia Generala a Finantelor Publice reaminteste persoanelor juridice care au obtinut suspendarea temporara a activitatii prin cerere de mentiuni la Oficiul Registrul Comertului Vrancea si nu au solicitat sau primit aprobarea organului fiscal competent pentru regimul de declarare derogatoriu (conform prevederilor Ordinului presedintelui ANAF nr. 1221/2009), ca le revine obligatia de a depune declaratiile fiscale la termenele legale, conform legislatiei in vigoare", se arata in comunicatul de presa al DGFP. Potrivit aceleiasi surse, 27 iulie 2009 este termenul limita de depunere la organul fiscal competent a declaratiilor fiscale (100, 102, 103 si, dupa caz, 300) aferente trimestrului II 2009, respectiv semestrul I 2009. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 23 ore, 54 minute, 53 secunde
daca eu am cerut suspendarea firmei si sunt falit la ce mama dracului trebuie sa mai depun hartie daca nu mai am nimic ... sunteti sanatosi la cap... va mai trebuie putina minte... rusine mare de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.