Economic

Reduceri cu 50% la haine si incaltaminte

Mihaela Beșleagă
9 ian 2009 1405 vizualizări
Agentii economici care nu informeaza in prealabil primaria risca amenzi cuprinse intre 4.000 si 20.000 lei

Inceputul de an vine cu promotii in magazine, care de care mai atractive. Daca nu v-ati epuizat complet bugetul de sarbatori acum puteti profita de un moment prielnic pentru a va imbogati garderoba. Multe dintre magazinele de haine si incaltaminte din Focsani si-au pastrat inca reducerile pe care le-au practicat de sarbatori si, imediat dupa incheierea acestei perioade, de pe 15 ianuarie incepe un nou sezon al reducerilor. Chiar daca sarbatorile le golesc buzunarele, o parte dintre vrinceni au fost mai economi si si-au facut rezerve pentru a prinde chilipirurile. Perioadele reglementate prin lege pentru reduceri sint 15 ianuarie-15 aprilie pentru sezonul toamna-iarna si 1 august -31 octombrie pentru cel de primavara-vara. In afara acestor perioade, magazinele pot afisa oferte de zile speciale de sarbatori, de 1 si 8 martie sau la lichidari de stoc. Daca ati pus ochii pe o pereche de cizme sau pe o haina de iarna, pe care nu v-ati permis-o in sezon, acum o puteti cumpara la un pret chiar cu 50%-70% mai mic. Multi vinzatori sint insa nemultumiti pentru ca, chiar cu reducerile, clientii se apropie mai greu de magazine, intrucit multi dintre ei au ramas cu buzunarele goale dupa sarbatori. «Vinzarile merg foarte prost, oamenii au ramas fara bani, este si perioada de criza», a remarcat vinzatoarea unui magazin de articole de imbracaminte. Agentii economici trebuie sa stie ca pentru a putea face reduceri trebuie sa depuna la primariile pe raza carora isi desfasoara activitatea cereri de notificari, cu 15 zile inainte de inceperea reducerilor. Cei care nu informeaza in prealabil primaria risca amenzi cuprinse intre 4.000 si 20.000 lei. Pina la acest moment, la Primaria Focsani a fost depusa o singura notificare de soldare. Pentru vinatorii de promotii cu "staif" s-a deschis sezonul reducerilor si in cele mai cunoscute magazine din Europa. Daca aveti citeva zile libere si citeva sute de euro in cont puteti alege un sejur de shopping la Viena, Milano, Paris, Bruxelles, Berlin, Barcelona sau Londra, de unde sa reveniti incarcati cu haine de marca, la preturi reduse. (Mihaela BESLEAGA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.