Economic

Anul acesta se poarta bleu-iris

Iulia Crețu
26 mar 2008 798 vizualizări
Sala Polivalenta din Focsani va gazdui de astazi si pina duminica cele mai noi creatii ale producatorilor interni in materie de imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si accesorii in cadrul celei de-a 36 editii a Tirgului National Confintex.

De astazi si pina la sfirsitul saptaminii va puteti innoi garderoba cu creatii autohtone la preturi reduse

Expozitia cu vinzare este organizata de SC Expoconfintex SA si Federatia Patronala din Industria Usoara si va aduna la standuri peste 60 de firme romanesti, fiecare pregatind preturi reduse si promotii avantajoase. Firma si-a facut o obisninta de a merge cu hainele in tirguri de acest fel. Pentru cei care doresc culoare in garderoba de vara, specialistii din industria modei spun ca in sezonul cald se va purta in special culoarea bleu-iris. Asa ca, doamnele si domnisoarele au un motiv in plus sa vina de astazi si pina simbata intre orele 10.00-19.00 si duminica pina la 16.00 la Sala Polivalenta sa isi innoiasca garderoba. Standurile nu vor fi exclusiv pentru reprezentantele sexului frumos, ci si pentru domni. Printre comercianti vor expune si citeva firme din Vrancea, multe dintre ele deja obisnuite si apreciate la astfel de tirguri. "Facem aceste tirguri pentru a-i ajuta pe producatori romani sa recistige piata interna, dar si pentru ca cei cu venituri reduse sa isi schimbe garderoba de mai multe ori pe an. Avem acum cite 4 colectii pe an si deja se vorbeste ca din 2010 sa fie cite 6. Acestea sporesc datorita cerintelor pietei. Culoarea anului este bleu-iris. Alegerea ei nu s-a facut la intimplare, in lume existind pina si un institut al culorii", a declarat Aurelientiu Popescu, presedinte Expoconfintex, organizatorul tirgului. Acesta a completat ca tirgurile organizate la Focsani au succes, dovada fiind faptul ca la aceasta editie vin cu 20% mai multi expozanti decit la cea anterioara. Cumparatorii vor mai avea un tirg in sezonul cald, intre 11 si 15 iunie. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.