Economic

Liber la taxe si impozite pe 1 Mai

Iulia Crețu
1 mai 2007 1008 vizualizări
Focsanenii nu au uitat de spiritul civic nici macar in mini-vacanta de 1 mai. Ieri, desi ghiseele de la Taxe si Impozite din cadrul Primariei Focsani lucrau cu motoarele reduse, cetatenii au venit pentru a se achita de darile catre stat.

Daca in zilele obisnuite cozile sint formate din zeci de oameni, ieri la prinz, in fata casieriei, erau numai trei persoane constiincioase, care doreau ca Ziua muncii sa nu le gaseasca cu datorii. "Am venit sa platesc astazi pentru ca nu am plecat nicaieri in vacanta si m-am gindit ca

ar fi mai liber. Si asa a si fost. De obicei stai cam jumatate de ora sa platesti impozitul, dar acum a mers repede si in liniste", ne-a declarat un cetatean. Ghiseul de incasari impozite si taxe locale va fi deschis pentru focsaneni si astazi, intre orele 9.00 si 13.00. Strategia de marketing a Primariei Focsani ar putea da roade in aceste zile, tinind cont de faptul ca multi focsaneni petrec ziua de 1 mai acasa si ca au la dispozitie mai mult timp pentru a-si plati din restante. Inainte de a pleca la gratar la iarba verde, cetatenii pot intra sa plateasca impozitul pe apartament sau masina. Numai sa ramina bani dupa cumparaturile in supermarket... (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.