Caterincă Mioritică

Becali a cîştigat! Cruduţa lui Costea şi-a dat demisia de la Un Show Păcătos şi s-a făcut fată de casă

Ziarul de Vrancea
17 ian 2013 1739 vizualizări
Discuţia de aseară cu Gigi Becali a făcut-o pe Daniela Crudu să se gîndească de două ori cu privire la relaţia ei cu atacantul Stelei, Mihai Costea.

 


Aşa cum a anunţat la emisiunea de alatăieri, Daniela Crudu a renunţat de ieri la televiziune, anunţîndu-şi demisia de la Un Show Păcătos. Toate aceasta după ce Gigi Becali a avertizat-o că atît timp cît va rămîne în showbiz, Mihai Costea va continua să fie gelos şi nu se va putea concentra niciodată la fotbal. 

La emisiunea din ieri seară, Capatos nu a mai avut-o în scaunul asistentei TV pe Daniela Crudu, care nu a mai putut suporta presiunea venită din partea celor din Ghencea şi a ales să-şi salveze relaţia. Cel mai probabil, cei doi se vor căsători mai ales după ce Gigi Becali i-a spus Danielei că atît timp cît este în televiziune nu va putea face nuntă cu atacantul său.

Gigi Becali a reacţionat imediat cînd a auzit această veste şi spune că se bucură pentru atacantul său:

"Dacă ea a renunţat şi n-a mai venit, înseamnă că Mihai s-a uitat la emisiune şi au hotărît împreună. El va fi mai fericit pentru că are linişte sufletească. Fata asta a renunţat la emisiune pentru el.

Mai mult, acum se va putea pune în pat la ora 11, aşa cum trebuie să o facă un sportiv de performanţă. Acum. de la ora 9 la ora 11 merg la călărie şi apoi somn. Înainte o aştepta de pînă la ora 2, apoi de la 2 la 4 mergeau la călărie, cînd mai dormea?", a spus Gigi Becali în direct la Un Show Păcătos, pe Antena 1.

www.gsp.ro

 

 

ŞOCANT! Crudu a renunţat la televiziune! Citeşte un interviul din click.ro cu Daniela

Daniela Crudu este asistenta  lui Dan Capatos în emisiunea  “Un show păcătos”  de la Antena 1

Daniela Crudu este asistenta lui Dan Capatos în emisiunea “Un show păcătos” de la Antena 1-Foto:click.ro

A vărsat multe lacrimi pentru dragostea pe care i-o poartă stelistului Mihai Costea, dar asta nu o împiedică să-l iubească în continuare.

 Gigi Becali pare că a reuşit ceea ce şi-a propus: s-o facă pe Daniela Crudu să renunţe la televiziune. Bruneta nu şi-a mai făcut apariţia, miercuri seară, la emisiunea "Un show păcătos", unde era asistenta lui Dan Capatos.

"Este o demisie din dragoste. Daniela Crudu se află acasă", a anunţat Capatos, la începutul emisiunii.

Gigi Becali i-a impus Danielei Crudu să renunţe la televiziune, dacă mai doreşte să continue relaţia cu jucătorul Stelei, Mihai Costea.

Bianca Drăguşanu a venit ea în emisiune, dar nu pentru a fi asistenta lui Capatos, ci pentru a anunţa că Daniela va "deveni casnică".

 „Dacă renunţă la mine, Mihai ar fi mai nefericit decât e acum", ne-a spus Daniela, în primul interviu pe care l-a dat, după scandalul cu latifundiarul din Pipera, chiar in ziua în care a renunţat la televiziune.

Daniela, de ce crezi că Becali te acuză în continuare pe tine că-l strici pe Costea?

Eu cred că Gigi Becali îşi doreşte ca Mihai să joace bine. Până la urmă, nici nu contează dacă e cu mine sau cu altcineva - pe oricine ar fi avut lângă el, tot gelos ar fi fost, n-ar sta cu o femeie pe care n-o iubeşte. Şi-am spus şi aseară (marţi, n.r.), şi repet şi acum: eu sunt în stare să fac orice, numai să rămân cu el. Dacă vrea să-mi pun basma pe cap, îmi pun basma. Dar mă tot gândesc că, şi dacă aş sta acasă şi aş renunţa la televiziune, garantează cineva că Mihai o să fie mai puţin gelos?

Dar Becali a spus că ştie că nişte amici de-ai lui au făcut sex pe bani cu tine. Cum comentezi?

Nu mai pot... Mă afectează, mă doare, dar cred că ar spune orice ca Mihai să renunţe la mine. Poate vă amintiţi că Dan (Capatos, prezentatorul emisiunii „Un show păcătos" de la Antena 1, n.r.) s-a implicat şi în scandalul cu Leo de la Strehaia, care mă acuza că am luat bani pentru favoruri sexuale şi a demonstrat foarte clar că Leo minţise şi l-a făcut să-şi ceară scuze. Va vedea lumea până la urmă că şi aceste acuzaţii ale lui Gigi Becali sunt false.

Cum îţi petreci timpul liber? Ce faci când nu eşti în emisiune?

Mă uit la filme, fac aerobic de trei ori pe săptămână, merg la shopping cu prietenele sau în parc, cu rolele. Nu mă plictisesc niciodată.

Foto:Click.ro

Dar la prezentări de modă sau la evenimente mondene mai mergi?

Nu prea mai merg la evenimente mondene, mai des mă duc la aniversări, în ultimul timp. Încerc să evit orice ieşire care l-ar putea supăra pe Mihai.

Costea cum îţi ia apărarea, vizavi de atacurile lui Becali?

Nu vreau să-mi ia apărarea, pentru că asta l-ar pune într-o situaţie proastă.

Ai avut până acum o discuţie faţă în faţă cu Becali?

Nu am avut.

Dacă n-ai avut o confruntare directă cu el, de unde ai putere să treci peste atacurile lui?

Vorba reclamei, dragostea îmi dă aripi.

Foto:click.ro

Ştiai că marţi seară Capatos îl va avea pe Becali invitat la telefon? Cum ai acceptat sa fii pusă în această situaţie?

Dan n-a făcut altceva decât să creeze o ocazie pentru ca eu să-l conving pe Gigi Becali că-l iubesc cu adevărat pe Mihai şi că-mi doresc la fel de mult ca el să fie liniştit. Mie mi-e foarte clar că, şi dacă renunţă la mine, asta nu înseamnă că o să mă uite şi n-o să mă mai iubească. Ar fi mai nefericit decât e acum. '

Gigi Becali a şters pe jos cu Cruduţa!

Ziua de marţi cu siguranţă a avut trei ceasuri rele pentru Daniela Crudu, care a fost luată în colimator de finanţatorul Stelei. Intrigat de randamentul scăzut al lui Mihai Costea, jucător al Stelei, dar şi iubitul Danielei Crudu, latifundiarul din Pipera a intrat în direct prin telefon în emisiunea „Acces direct" (Antena 1), pentru a-i oferi o lecţie sexy-asistentei lui Capatos.

„Nu ştiu cum poate Mihai Costea să stea cu femeia asta. Am prieteni care au plătit să facă sex cu ea", a afirmat Becali, la emisiunea prezentată de Simona Gherghe. Şirul declaraţiilor aprige ale lui Becali a continuat şi în emisiunea lui Dan Capatos. Crudu a fost pusă la zid de afirmaţiile finanţatorului Stelei, aceasta izbucnind în lacrimi.

„Am auzit de tine că eşti foarte tare la pat. Mi-au zis mulţi că eşti superfemeie. Îţi găsesc eu un milionar să te combini cu el şi lasă-l în pace pe Nilă. Cât vrei pe lună să-l laşi în pace? Îi dau un sfat Danielei: dacă te bate Costea, cere-i şi câte 5-7 mii de euro din când în când, te alegi şi tu cu ceva după ce te desparţi de el", i-a răspus Gigi Becali în emisiunea „Un show păcătos".

Gigi dă 200.000 de euro să scape de Costea

Atacantul adus cu 1,4 milioane de euro de la Universitatea Craiova nu mai e de mult printre titularii de la Steaua. Costea e folosit doar dacă un om de bază e accidentat sau suspendat, iar cei din staff îl acuză de faptul că nici la antrenamente nu depune efort. „Singurul pentru care îmi pare rău că îi dau bani e Mihai Costea. E adormit. Mă atac atunci când îi dau bani unuia care nu-i merită. Costea e singura chichiţă care mai e la Steaua", a spus Becali, în rest jucătorii de pe lista neagră fiind îndepărtaţi. Mai mult, finanţatorul roş-albaştrilor a spus că e dispus să ofere 200.000 de euro pentru a scăpa de el. În prezent, Costea are un salariu de 120.000 € pe an.

 

www,click.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.