Caterincă Mioritică

Kamara s-a insurat in secret, la Focsani! "Eu si Oana am stabilit sa ne legam destinele pe 12.12.2012, la ora 12!"

Ziarul de Vrancea
14 dec 2012 3981 vizualizări
Veste neasteptata in lumea mondena! Artistul de culoare Kamara a renuntat la burlacie si s-a cununat civil cu Oana, femeia cu care se iubeste de cateva luni. Ceremonia a avut loc in secret, la Focsani, in formula foarte restransa.

Veste neasteptata in lumea mondena! Artistul de culoare Kamara a renuntat la burlacie si s-a cununat civil cu Oana, femeia cu care se iubeste de cateva luni. Ceremonia a avut loc in secret, la Focsani, in formula foarte restransa.

Ieri, 12.12.2012, la ora 12, Kamara si Oana si-au pus semnaturile pe certificatul de casatorie. Evenimentul s-a desfasurat in fata ofiterului Starii Civile din Focsani, orasul ei natal, intr-un cadru restrans.

Contactat telefonic, artistul a confirmat marea vestea. "A fost ceva in familie, extrem de discret. Nu am anuntat pe nimeni. Eu si Oana am decis sa ne unim destinele pe 12.12.2012, la ora 12, o dart de care ne vom aduce mereu aminte cu drag", ne-a marturisit Kamara.

Artistul este topit dupa proaspata lui sotie!

Artistul este topit dupa proaspata lui sotie!

Imediat dupa cununie, proaspetii insuratei si-au invitat martorii la masa, intr-un restaurant discret din Focsani. Imediat dupa mica petrecere, Kamara si colegul lui de la Alb-Negru, Andrei, care nu putea lipsi de la fericitul eveniment, au fugit la un concert.

Oana si Kamar avor mai avea putin de asteptat pana cand vor dansa si la nunta lor

Oana si Kamara vor mai avea putin de asteptat pana cand vor dansa si la nunta lor

Kamara si-a cunoscut sotia pe Facebook si, dupa cinci luni de tatonari, a plecat dupa ea la Paris, In Franta, Oana avea un job stabil si o relatie care scartaia. Pentru Kamara, bruneta s-a intors in Romania. Ieri, cei doi s-au cununat civil, insa, pana vor juca la nunta, mai au putin de asteptat.


www.cancan.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
zapoa, acum 4151 zile, 11 ore, 23 minute, 40 secunde
E emigrant ?
nicco, acum 4152 zile, 9 ore, 51 minute, 40 secunde
d-aia l-am vazut in vara asta prin Focsani...Era intr-o situatie amuzanta(pt privitori)...Ratacise cheile de la Smart si cauta o ,,unealta,, cu care sa deschida masina.Totul se intampla pe citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.