Caterincă Mioritică

Incredibil ce vand chinezii: himen la plic. "Virginitatea" e la mare cautare

Ziarul de Vrancea
21 sep 2012 1361 vizualizări
Acesta se vinde ca painea calda in tarile unde virginitatea e o comoara. Dispozitivul contine sange si costa 30 de dolari

 

 

O firma chinezeasca vinde himene artificiale la bucata, o inventie mai practica si mult mai ieftina decat operatia de recapatare a virginitatii. Dispozitivul contine sange artificial si este sigur pentru sanatate.

O chinezarie face furori in randul femeilor din intreaga lume, dar mai ales in comunitatile islamice din Orientul Mijlociu, acolo unde acestea trebuie sa se pastreze virgine pana in noaptea nuntii. Dispozitivul este conceput sa se sparga in timpul penetrarii si sa elibereze o cantitatea minima de lichid rosu, asemanator sangelui.

Creat in 1993 in Kyoto, Japonia, himenul „second-hand" este, in prezent, comercializat de o companie chinezeasca si este promovat ca fiind usor de folosit, sigur pentru sanatate si de departe, mai avantajos decat operatia de reconstructie a himenului (himenoplastie). In plus, nu provoaca durerile acuzate, de regula, de femei in timpul primului act sexual.

„In timp ce himenoplastia poate fi facuta doar in cabinetul unui medic autorizat si poate costa si mii de dolari, himenul artificial poate fi un mod mult mai ieftin si mai facil de a fi din nou virgina. Fara ace, efecte secundare, la doar 30 de dolari. Discretie totala", asa suna textul de prezentare de pe siteul hymenshop.com, cel mai mare furnizor de himene artificiale din lume.

Si himenele artificiale pot fi falsificate!

Spre deosebire de alte afaceri, care au fost afectate de criza, cererea si vanzarilor kitului de virginitate au crescut atat de mult incat a inceput sa fie si piratat. „Avand in vedere succesul fantastic de care se bucura produsele noastre, alte firme au inceput sa ne imite si au scos pe piata dispozitive asemanatoare. Acestea contin insa vopsea rosie de o calitate inferioara, care pateaza degetele si care nu pare deloc reala, care le-ar putea da pe femei in vileag in fata partenerilor. Produsele noastre contin vopsea de uz medical", atrag atentia reprezentantii hymenshop.ro.

Desi pare complicat, modul de folosire este destul de simplu: dispozitivul se introduce manual in interiorul vaginului cu 15-20 de minute inainte de contactul sexual. Daca „stationeaza" mai mult, produsul isi pierde forma si se poate dizolva. Dupa contactul sexual, himenul artificial se va resorbi in corp, fara a provoca iritatii sau alte efecte locale.

Egiptenii au interzis kitul chinezesc de virginitate

Himenul chinezesc a generat rumoare in lumea islamica datorita implicatiilor de natura morala si religioasa. Parlamentarii conservatori din Egipt au cerut chiar scoaterea de pe piata si interzicerea acestor produse care le ajuta pe femei sa ascunda faptul ca nu mai sunt virgine, potrivit Associated Press. Un membru al Fratiei Musulmane din Egipt spune ca astfel de produse le vor face pe femei sa cedeze tentatiilor si a cerut guvernului sa apere valorile arabe.

In zonele tribale din Orientul Mijlociu, dar si in Egipt, femeile care intretin relatii sexuale inainte de casatorie sunt pasibile de condamnarea la moarte prin lovirea cu pietre sau uciderea de catre rude. Dezbaterile iscate in jurul kitului chinezesc a adus in vizorul public o problema mai veche: conditionarea virginitatii de sangerare la primul contact sexual sau acceptarea teoriilor moderne, potrivit carora exista mai multe tipuri de himen, ami mult sau mai putin elastice, sangerarea nefiind singurul indicator al virginitatii.

 EVZ.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.