Caterincă Mioritică

Pisica hoata: Dennis "pericol public" a furat sute de lucruri din gradinile vecinilor

Ziarul de Vrancea
20 sep 2012 765 vizualizări
Pisica poreclita Dennis The Menace (Dennis pericol public) a furat peste o suta de obiecte de la vecini, pe care le-a dus apoi in casa stapanei sale Lesley Newman.

 

Printre articolele sale sterpelite se afla prosoape, chiloti tanga, pensule de pictat, papuci, bluze, papusi si manusi.

Din fericire, victimele lui Dennis stiu unde sa isi gaseasca lucrurile lipsa, stapana lui fiind extrem de rusinata pentru comportamentul motanului.

Primul jaf a avut loc la doar o saptamana dupa ce a fost lasat in afara casei pentru prima oara. Mormanul de lucruri furate a inceput sa creasca usor usor. Cel mai mare premiu al sau, de pana acum, este un prosop de baie pe care l-a tarat pe strazi, iar cel mai scump - un tricou poli Fred Perry.

Doamna Newman a pus lucrurile furate de pisica in doua cutii imense, pe care le pastreaza, in cazul in care proprietarii lor vor veni la ea sa le ceara inapoi.

"Sunt multe teorii despre motivul pentru care pisicile fura lucruri, dar eu cred ca este vorba despre instinctul de vanatoare. Am vazut multe pisici care fura tot felul de lucruri si le aduc in casa lor, ca si cum ar fi o prada. Este des intalnit la pisici (...) Aceasta pasiune se poate transforma intr-o obisnuinta, iar Dennis a devenit dependent de vanatoare", explica Vicky Halls, expert in comportamentul felinelor.

rtv.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.