Caterincă Mioritică

Cum arată invitaţia la nunta anului?

Ziarul de Vrancea
24 aug 2012 1488 vizualizări
Un ziar de scandal a pus mana pe invitaţia la cununia mezinei prezidenţiale, Eba

Săptămana viitoare, tot PDL-ul petrece. Unii la nunta fiicei lui Trăinică, Eba, europarlamentar pe la Bruxelles, alţii, care nu sunt atat de importanţi încat să fie invitaţi, vor căuta să vadă ce meniu a avut perechea pe la televizor. Un ziar de scandal de la Bucale a pus mana pe o astfel de invitaţie, adică cineva invitat a “scăpat” la presă cateva poze la plicul mirilor. Eba şi Bogdănel vor fi cununaţi de Mustangul junior şi soţia sa, Aura, iar petrecerea va fi la Snagov, acolo unde au chefuit şi naşii cuplului Băsescu-Ionescu cand s-au căsătorit. Deocamdată, presa de scandal n-a aflat dacă Eba va renunţa la numele de familie Băsescu şi îl va lua pe cel al soţului, Ionescu, ştiut fiind că numele prezidentului suspendat, reconfirmat, dar încă nereinstalat la Cotroceni este un fel de marcă înregistrată. De asemenea, nu se ştie ce dar de nuntă vor face naşii Mustea de la Vrancea. S-a mai auzit că atmosfera va fi întreţinută de rockerii Voltaj, mai ales că mireasa a apărut acum caţiva ani într-un clip muzical, şi că meniul ar costa cam 74 de euro. De asemenea, se pare că la nuntă vor dănţui cam 450 de invitaţi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.